Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="California Sunshinee" data-source="post: 604769" data-attributes="member: 58726"><p>Ma kakvi gladna, prije bi reko da je spaljena sa gnojivom, posebno sa dušikom + neki lock u zemlji od gnojiva Vako uvije listove prema dole i suzi ih, postanu tanki od previse dušika i hrane, od velike temparature isto moze... Vidis i foxtailova, i to moze biti od previse gnojiva i velikih temp itd... i naravno do genetike.</p><p></p><p>Baci joj koju dozu ciste vode 2 zaljevanja malo vecu kolicinu nego sto obicno zaljevas, mozda i duple doze. Npr zaljevas sa 2 litra, sad je zaliješ sa 3 litra ciste vode 2 puta zaredom. Pa vidi mozda joj bude bolje.</p><p></p><p>Jer ako je budes dodatno hranio a ne bude gladna, onda je mozes spaliti skroz i moze ti uvenuti. Ako nema hrane nece uvenuti, a ako ima previse itekako moze.</p><p>Obicno kad je gladna to zuti od dna prema gore, a tebi su dole listovi zeleni a na vrhu tamno zeleni... sto ukazuje na previse dušika.</p><p></p><p>To je moje misljenje, sacekaj jos koji odgovor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="California Sunshinee, post: 604769, member: 58726"] Ma kakvi gladna, prije bi reko da je spaljena sa gnojivom, posebno sa dušikom + neki lock u zemlji od gnojiva Vako uvije listove prema dole i suzi ih, postanu tanki od previse dušika i hrane, od velike temparature isto moze... Vidis i foxtailova, i to moze biti od previse gnojiva i velikih temp itd... i naravno do genetike. Baci joj koju dozu ciste vode 2 zaljevanja malo vecu kolicinu nego sto obicno zaljevas, mozda i duple doze. Npr zaljevas sa 2 litra, sad je zaliješ sa 3 litra ciste vode 2 puta zaredom. Pa vidi mozda joj bude bolje. Jer ako je budes dodatno hranio a ne bude gladna, onda je mozes spaliti skroz i moze ti uvenuti. Ako nema hrane nece uvenuti, a ako ima previse itekako moze. Obicno kad je gladna to zuti od dna prema gore, a tebi su dole listovi zeleni a na vrhu tamno zeleni... sto ukazuje na previse dušika. To je moje misljenje, sacekaj jos koji odgovor. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom