Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="divljakusha" data-source="post: 603582" data-attributes="member: 55057"><p>mk ultra, 1.4. krenila, krajem 4.mj. isla out</p><p>jame od 40-ak litara,na dno saka npk15:15:15, pola balkonia, dio zemlja sa sajta+humus i suho lisce cesmine za vlagu</p><p>obilazak jednom tjedno, svaki drugi tjedan plantella list+ nekad malo gnojiva od koprive</p><p>visoka oko 170cm i vise od metra u širinu, 3 tjedna cvate</p><p>od pocetka cvatnje dva puta zalila sa hesi bloom,fosfor i vitamini, e i jednom +enzimi</p><p>-prije vise od mjesec dana pocelo zucenje i opadanje starijeg lisca, uz redovno gnojenje ali bez povecanja doze gnojiva</p><p>zalivana sa 6 l vode iz vodovoda (dan ranije natocena) i 6 l mjesavine tek. gnojiva.. </p><p>prije koji dan sam primjetila da je jedna grana pocela smedit u koljenu gdje je spojena za glavni stup, a vrhovi na toj grani ne rastu i lisce pocelo dobivat boje teskog deficita N i P, vjv. ce ta grana crknit, inace nesto je na par mjesta po stupu u ranijoj fazi izgrizlo koru velicine nokta, pa mozda i zbog toga biljka malo zaje.. </p><p>na slici je ta sumnjiva grana, a ostatak biljke je ok osim sto se auto lolipopirala i lisce i dalje opada, a ja ko glupi pocetnik mislila da joj nije cega previse, a ona jadna gladnaaa... ugl. pitanje koliko da poduplam dozu hesija?</p><p></p><p>[ATTACH]230895[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="divljakusha, post: 603582, member: 55057"] mk ultra, 1.4. krenila, krajem 4.mj. isla out jame od 40-ak litara,na dno saka npk15:15:15, pola balkonia, dio zemlja sa sajta+humus i suho lisce cesmine za vlagu obilazak jednom tjedno, svaki drugi tjedan plantella list+ nekad malo gnojiva od koprive visoka oko 170cm i vise od metra u širinu, 3 tjedna cvate od pocetka cvatnje dva puta zalila sa hesi bloom,fosfor i vitamini, e i jednom +enzimi -prije vise od mjesec dana pocelo zucenje i opadanje starijeg lisca, uz redovno gnojenje ali bez povecanja doze gnojiva zalivana sa 6 l vode iz vodovoda (dan ranije natocena) i 6 l mjesavine tek. gnojiva.. prije koji dan sam primjetila da je jedna grana pocela smedit u koljenu gdje je spojena za glavni stup, a vrhovi na toj grani ne rastu i lisce pocelo dobivat boje teskog deficita N i P, vjv. ce ta grana crknit, inace nesto je na par mjesta po stupu u ranijoj fazi izgrizlo koru velicine nokta, pa mozda i zbog toga biljka malo zaje.. na slici je ta sumnjiva grana, a ostatak biljke je ok osim sto se auto lolipopirala i lisce i dalje opada, a ja ko glupi pocetnik mislila da joj nije cega previse, a ona jadna gladnaaa... ugl. pitanje koliko da poduplam dozu hesija? [ATTACH]230895[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom