Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="unearth1984" data-source="post: 558604" data-attributes="member: 40854"><p>Lijep pozdrav drage kolegice i kolege groweri i konzumenti svete biljke.</p><p>Nakon sto sam u nedjelju u galeriji sa komentarima objavio sliku moje GSC od Fastbuds, koja je u medjuvremenu 42 dana stara,poslusao sam savjet nekih kolega i mentora Bestije pa je od danas stavio na 12/12 posto jos ni danas ne cvijeta nego samo nesto kenjari, te nakon 2 sata od prebacivanja dobijem odgovor od Fastbuds.</p><p></p><p>It’s impossible that you have a photoperiodic plant and that’s the best way to never get it to flower. </p><p>I’ll suggest to boost it with nutrients and put them under 20/4 light spectrum.</p><p>Remember that these are quick flowering plants so they need as much light - nutrients - water you can feed them because they need it to do this process so quickly. </p><p></p><p>Have a nice day!</p><p></p><p>I sta bi sad covjek trebao uraditi da mi biljka ne preraste box jer onda leti u smece?</p><p>Molim vas za misljenje</p><p>Evo i slike od jucer</p><p>Puno hvala i isprike za ovako dugacak post.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unearth1984, post: 558604, member: 40854"] Lijep pozdrav drage kolegice i kolege groweri i konzumenti svete biljke. Nakon sto sam u nedjelju u galeriji sa komentarima objavio sliku moje GSC od Fastbuds, koja je u medjuvremenu 42 dana stara,poslusao sam savjet nekih kolega i mentora Bestije pa je od danas stavio na 12/12 posto jos ni danas ne cvijeta nego samo nesto kenjari, te nakon 2 sata od prebacivanja dobijem odgovor od Fastbuds. It’s impossible that you have a photoperiodic plant and that’s the best way to never get it to flower. I’ll suggest to boost it with nutrients and put them under 20/4 light spectrum. Remember that these are quick flowering plants so they need as much light - nutrients - water you can feed them because they need it to do this process so quickly. Have a nice day! I sta bi sad covjek trebao uraditi da mi biljka ne preraste box jer onda leti u smece? Molim vas za misljenje Evo i slike od jucer Puno hvala i isprike za ovako dugacak post. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom