Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 556561" data-attributes="member: 48175"><p>[USER=53208]@Budfield[/USER] ja sam koristio nekoliko puta stc sa identičnim kaloriferom. Radi bez problema, mislim da je relej u termostatu 10A što je dovoljno za kalorifer makar sam ja svoj držao samo 1000W jer bi i to dovoljno zagrijalo. Možeš naštelat fino parametre sve šta ti treba, gornja temp, donja temp. diferencijal itd.</p><p>Osobno sam ipak odustao od tog sistema radi potrošnje (meni su niske temperature vani pa je u pogonu svakih nekoliko minuta) i nekako mi taj kalorifer ne ulijeva puno povjerenja, stalno sam u strahu da se ne raspadne od toliko sati rada, ne daj bože zapali.</p><p>Sad imam drugi sistem, isto preko stc-a ali koristim ovo na ulazu zraka[ATTACH=full]176624[/ATTACH]</p><p>600W promjer 100cm, tako da mi ventilacija ispuha može neprestano raditi.</p><p>Kao dodatno pomagalo mi je tu i ovaj radijator</p><p>[ATTACH=full]176625[/ATTACH]</p><p>BEHA 400W , ima svoj termostat, al ga isto koristim preko stc-a.</p><p>To u komnbinaciji mi je nekako puno sigurnija opcija i za sad odlično odrađuje posao, malo se poigraš sa stc-om i sve šljaka kako treba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 556561, member: 48175"] [USER=53208]@Budfield[/USER] ja sam koristio nekoliko puta stc sa identičnim kaloriferom. Radi bez problema, mislim da je relej u termostatu 10A što je dovoljno za kalorifer makar sam ja svoj držao samo 1000W jer bi i to dovoljno zagrijalo. Možeš naštelat fino parametre sve šta ti treba, gornja temp, donja temp. diferencijal itd. Osobno sam ipak odustao od tog sistema radi potrošnje (meni su niske temperature vani pa je u pogonu svakih nekoliko minuta) i nekako mi taj kalorifer ne ulijeva puno povjerenja, stalno sam u strahu da se ne raspadne od toliko sati rada, ne daj bože zapali. Sad imam drugi sistem, isto preko stc-a ali koristim ovo na ulazu zraka[ATTACH=full]176624[/ATTACH] 600W promjer 100cm, tako da mi ventilacija ispuha može neprestano raditi. Kao dodatno pomagalo mi je tu i ovaj radijator [ATTACH=full]176625[/ATTACH] BEHA 400W , ima svoj termostat, al ga isto koristim preko stc-a. To u komnbinaciji mi je nekako puno sigurnija opcija i za sad odlično odrađuje posao, malo se poigraš sa stc-om i sve šljaka kako treba. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom