Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mimika" data-source="post: 553521" data-attributes="member: 33614"><p>Pozdrav svima. Imam jedan problem koji me sprecava u planu oko nastavke growa i pocetka novog. Naime prvo sam posadio 3 bilje koje su dosle kao automatic i dve biljke cvetaju uveliko a jednoj kao da je stalo vreme.</p><p>[ATTACH]173374[/ATTACH] Ova biljka bi trebala biti WW auto. Pored nje imam dve WWxBB auto koje su posadjene u isto vreme. One cvetaju i to izgleda ovako [ATTACH]173375[/ATTACH] .</p><p>Da biste mogli uporediti evo jedna zajednicka [ATTACH]173376[/ATTACH].</p><p>Biljke su prozivele neke odredjene stresove, najvise mislim na to sto sam ih iznosio iz kuce odma ujutru oko pola 7 napolje i to je bilo po mojoj proceni nagla promena temperature. Jer sam ih posadio pre nego sam sagradio panel i box. PH je oko 6.7. Zemlja Potground H, gnojivo za sada plantela cvet. Ali u buducnosti planiram uzeti hesi komplet ili biobizz. Trenutno su vec skoro mesec dana nalaze ispod DIY led panela realnih 175w, full spectrum epistar diode. na rezimu 15/9, Mislio sam ih prebaciti pod hps 400w na 24/0 kako bih ubrzao malo proces, zbog temperature a i kako bih sto pre dosao do materijala prvo za puter a kasnije od sledecih tura i za ulje ako bog da. Zanima me sta vi mislite da se dogadja sa ovom biljkom, da li postoji mogucnost da je fotoperiodna ili mozda genetski zakrzljala? Na listovima ne pokazuje nikakve tragove/znakove. Dok na primer ove ostale koje cvetaju cak i imaju po neku flekicu ali to otprilike pretpostavljam od cega je a i nije nesto mnogo zastupljeno vec samo na nekim listovima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mimika, post: 553521, member: 33614"] Pozdrav svima. Imam jedan problem koji me sprecava u planu oko nastavke growa i pocetka novog. Naime prvo sam posadio 3 bilje koje su dosle kao automatic i dve biljke cvetaju uveliko a jednoj kao da je stalo vreme. [ATTACH]173374[/ATTACH] Ova biljka bi trebala biti WW auto. Pored nje imam dve WWxBB auto koje su posadjene u isto vreme. One cvetaju i to izgleda ovako [ATTACH]173375[/ATTACH] . Da biste mogli uporediti evo jedna zajednicka [ATTACH]173376[/ATTACH]. Biljke su prozivele neke odredjene stresove, najvise mislim na to sto sam ih iznosio iz kuce odma ujutru oko pola 7 napolje i to je bilo po mojoj proceni nagla promena temperature. Jer sam ih posadio pre nego sam sagradio panel i box. PH je oko 6.7. Zemlja Potground H, gnojivo za sada plantela cvet. Ali u buducnosti planiram uzeti hesi komplet ili biobizz. Trenutno su vec skoro mesec dana nalaze ispod DIY led panela realnih 175w, full spectrum epistar diode. na rezimu 15/9, Mislio sam ih prebaciti pod hps 400w na 24/0 kako bih ubrzao malo proces, zbog temperature a i kako bih sto pre dosao do materijala prvo za puter a kasnije od sledecih tura i za ulje ako bog da. Zanima me sta vi mislite da se dogadja sa ovom biljkom, da li postoji mogucnost da je fotoperiodna ili mozda genetski zakrzljala? Na listovima ne pokazuje nikakve tragove/znakove. Dok na primer ove ostale koje cvetaju cak i imaju po neku flekicu ali to otprilike pretpostavljam od cega je a i nije nesto mnogo zastupljeno vec samo na nekim listovima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom