Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="California Sunshinee" data-source="post: 540816" data-attributes="member: 58726"><p>Pozdrav ljudi. E vako počelo mi je lisce zutit i opadat. Prije 5-6 dana sam je malo više nahranio i sutradan vidim nekolko listova spaljeno. Poslije toga sam zalio he 2 put sa cistom vodom i opet sinoc sam je nahranio al manje. Stara je oko 3 mjeseca oko 80 cm. Sve do neku noc listovi su bili zdravi i zeleni pokojo se sam osusi pri dnu al reko to je sve uredu al ovo mi se nije dešavalo. Imam jos jednu biljku i nju sam isto nahranii ko i ovu al ona je zelena nisam joj nista spalio sto me čudi sto je onda ova spaljena a druga nije. Inače prirodni uzgoj sunce svjetlost a hranim ih sa žarom napravio gnojivo sve uredu do neku noc kad sam je malo više nahranio i sprzila se. Ili možda od sunca?? Inace na balkonu ima 35/40+. I sad procitam tek da ne treba zaljevat odstajalom vodom neko cekat 15-20 min kad naspes sa cesme i onda zalit, jer kao ph raste kad voda stoji wtf? A kad sam tek pocinjo uzgajat procito sam ovdje isto da treba ostaviti vodu da odstoji i onda zalit sto sam i citavo vrijeme radio. Naspem flasu vode i stoji 2 dana onda zalijem. Kako god neđe sam zajebo. E sad nezz sta je problem. Zato pitam vas iskusnije. Evo slike dole.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="California Sunshinee, post: 540816, member: 58726"] Pozdrav ljudi. E vako počelo mi je lisce zutit i opadat. Prije 5-6 dana sam je malo više nahranio i sutradan vidim nekolko listova spaljeno. Poslije toga sam zalio he 2 put sa cistom vodom i opet sinoc sam je nahranio al manje. Stara je oko 3 mjeseca oko 80 cm. Sve do neku noc listovi su bili zdravi i zeleni pokojo se sam osusi pri dnu al reko to je sve uredu al ovo mi se nije dešavalo. Imam jos jednu biljku i nju sam isto nahranii ko i ovu al ona je zelena nisam joj nista spalio sto me čudi sto je onda ova spaljena a druga nije. Inače prirodni uzgoj sunce svjetlost a hranim ih sa žarom napravio gnojivo sve uredu do neku noc kad sam je malo više nahranio i sprzila se. Ili možda od sunca?? Inace na balkonu ima 35/40+. I sad procitam tek da ne treba zaljevat odstajalom vodom neko cekat 15-20 min kad naspes sa cesme i onda zalit, jer kao ph raste kad voda stoji wtf? A kad sam tek pocinjo uzgajat procito sam ovdje isto da treba ostaviti vodu da odstoji i onda zalit sto sam i citavo vrijeme radio. Naspem flasu vode i stoji 2 dana onda zalijem. Kako god neđe sam zajebo. E sad nezz sta je problem. Zato pitam vas iskusnije. Evo slike dole. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom