Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Daria1612" data-source="post: 537198" data-attributes="member: 59431"><p>Ne znam sto je sada problem, trebala bih pomoc. Zaljevam svakih 3-4 dana i sada zadnja dva zaljevanja nisam stavljala plantelu, danas sam zalila i stavila sam plantelu za cvijet Na cvjetanju je i svjetolo radi 12 sati. Sad se lisce odjednom pocelo susit i pomalo zutit. Imate kakav savjet. Nadam se da ce prezivjet. Zaljevam s 2-3 litre vode. Prvo su listovi donji krenuli zutit, zaljevala sam, stavljala plantelu i to je bilo ok. I kako nisam u mogucnosti svaki dan cackati oko njih nakon 3 dana vidim ih ovakve. Kao da su spaljene. mislite da treba isprat mozda zemlju? Jel moguce da svjetlo napravi takvu stetu, pregorila mi sijalica i nije mogla stici brze nego su tjedan dana bile neonke. Sta raditi sada?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Daria1612, post: 537198, member: 59431"] Ne znam sto je sada problem, trebala bih pomoc. Zaljevam svakih 3-4 dana i sada zadnja dva zaljevanja nisam stavljala plantelu, danas sam zalila i stavila sam plantelu za cvijet Na cvjetanju je i svjetolo radi 12 sati. Sad se lisce odjednom pocelo susit i pomalo zutit. Imate kakav savjet. Nadam se da ce prezivjet. Zaljevam s 2-3 litre vode. Prvo su listovi donji krenuli zutit, zaljevala sam, stavljala plantelu i to je bilo ok. I kako nisam u mogucnosti svaki dan cackati oko njih nakon 3 dana vidim ih ovakve. Kao da su spaljene. mislite da treba isprat mozda zemlju? Jel moguce da svjetlo napravi takvu stetu, pregorila mi sijalica i nije mogla stici brze nego su tjedan dana bile neonke. Sta raditi sada? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom