Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 527090" data-attributes="member: 42275"><p>[ATTACH=full]145663[/ATTACH] Drugari pomoc.Znam da ne treba ovde da pitam ali mi je hitno.Crkla mi je sijalica i to izgleda obe mh/hps.Skoro sam menjao prigusnicu i uapljac 250w.Sve je radilo dok mi malopre sijalica nije pregorela i iznutra je sve puknuto.Ja reko kreten daj da bar vidim dal su mi prigus.i upaljac dobri pa stavim mh radi probe ona se samo upalila i ugasila.Posto imam ja jos jedan sistem stari na njega uzmem i postavim sijalice mh i vidim radi a probam i tu mh novu koju inace koristim za vege ona nece da radi skuzim da sam i nju sjebao.Rastresen sam za zivcima sad vec para nemam za sijalice da narucim druge ne bar danas a grov mi 3 nedelje pred kraj.Imam neku staru sijalicu za vege koja radi ali je vec izmorena dosta kontam nju da stavim dok nekupim hps sijalicu.Sta da radim dalje,kako sad da ispitam upaljac i dali je on uopste a nemam istrumente nikakve osim glinerice.Dali ono bese taj upaljac zuji kad neradi ili sta nemam pojima on je od 70w do 400w tako pise na njemu .Poludeo sam skroz i bez zivaca dodjemi da oberem grow i sve na ulicu pa kad kupim opremu kakvu treba da growam ko covek,pojeo sam se ziv iskreno.inace ovo vezivanje i sklapanje koristim to sam skinuo od davden sa foruma i uvek je sve bilo ok,to je ova sema.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 527090, member: 42275"] [ATTACH=full]145663[/ATTACH] Drugari pomoc.Znam da ne treba ovde da pitam ali mi je hitno.Crkla mi je sijalica i to izgleda obe mh/hps.Skoro sam menjao prigusnicu i uapljac 250w.Sve je radilo dok mi malopre sijalica nije pregorela i iznutra je sve puknuto.Ja reko kreten daj da bar vidim dal su mi prigus.i upaljac dobri pa stavim mh radi probe ona se samo upalila i ugasila.Posto imam ja jos jedan sistem stari na njega uzmem i postavim sijalice mh i vidim radi a probam i tu mh novu koju inace koristim za vege ona nece da radi skuzim da sam i nju sjebao.Rastresen sam za zivcima sad vec para nemam za sijalice da narucim druge ne bar danas a grov mi 3 nedelje pred kraj.Imam neku staru sijalicu za vege koja radi ali je vec izmorena dosta kontam nju da stavim dok nekupim hps sijalicu.Sta da radim dalje,kako sad da ispitam upaljac i dali je on uopste a nemam istrumente nikakve osim glinerice.Dali ono bese taj upaljac zuji kad neradi ili sta nemam pojima on je od 70w do 400w tako pise na njemu .Poludeo sam skroz i bez zivaca dodjemi da oberem grow i sve na ulicu pa kad kupim opremu kakvu treba da growam ko covek,pojeo sam se ziv iskreno.inace ovo vezivanje i sklapanje koristim to sam skinuo od davden sa foruma i uvek je sve bilo ok,to je ova sema. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom