Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 515626" data-attributes="member: 76570"><p>Ako bi mi netko mogao reći nešto više o ovim lampam,pokušao sam pronaći postoji li ikakav grow gdje su se koristile slične ili bilo što vezano uz njihovu efikasnost u growu međutim ili sam glup ili ne mogu pronać pravu ključnu rječ,ako ima netko na vutri da je radio grow uz njihovu pomoć a upoznati ste s tim molim vas da me uputite na dotičnog pa da sam vidim. Stvarno nezz što bi mislio o njima, na prošlom growu za crvenu svjetlost sam koristio 3×23w+ 1×14w i okačio 2 ove ledice, budući da je tu bilo još 123w 6400 zajedno s toplima neznam da li su imali efekta, imam par slika s početka tog prošlog growa gdje sam ih koristio samo dvi te led 2×14w 2600L uz 100w 6400 kao što ce te vidjeti i biljoza bi se svaki put okrecala prema njima iako je ova hladna duplo jača po Lumenima. Vidite da imam problema s nedostatkom lumena a imam 3 ove žarulje što je 3900L pa ako bi mi mogle pomoći stavio bi ih odmah a to bi mi rješilo i puno problema vezano za moj prvotni upit</p><p>Molim vas ako itko ima neko saznanje da mi kaže.</p><p>Hvala prijatelji</p><p></p><p>zanima me to imam lampu od 400w na kojoj visini treba da bude od biljke i da li je to preporucljivo da bude 400w,da ih ne sprzim?</p></blockquote><p>Nisi napisao koja lampa !?</p><p>Pretpostavljam HPS ili pak MH? to ti ovisi o puno čimbenika, cirkulaciji zraka, starosti biljke i jos toga. Ja nemam iskustva s takvim lampama ako su one u pitanju, pitanje ti je previše općenito i onaj tko ti da odgovor vjerovatno ce te pitat ove stvari</p><p></p><p></p><p></p><p>Nisi napisao koja lampa !?</p><p>Pretpostavljam HPS ili pak MH? to ti ovisi o puno čimbenika, cirkulaciji zraka, starosti biljke i jos toga. Ja nemam iskustva s takvim lampama ako su one u pitanju, pitanje ti je previše općenito i onaj tko ti da odgovor vjerovatno ce te pitat ove stvari</p><p></p><p>Ja se ispričavam .pokušao sam bit pametan i odgovorom pomoći našem članu pa sam pošteno zas...o. molim ako administrator može ispravit pa izbrisat sve ove moje postove, a ja neću više komentirat ništa dok ne skužim kako mi se to događa. Jedan član mi je pokušao pomoći u pm ali previše sam glup da bih svatio, rekao mi čovik da moram ostavit ouote i prije i poslje teksta koji želim odgovoriti očito sam krivo shvati nešto i sad sam samo kopirao opet post i posteno zas..o. pokusao sam u edit to izbrisat sve ali ne mogu praznu por sačuvat. Isprike svima, osjecam se ko budala sad najveca, niti mi ne morate odgovarat na moj vlastiti upit od maloprije. Isprike,glup sam</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jojoman, post: 515626, member: 76570"] Ako bi mi netko mogao reći nešto više o ovim lampam,pokušao sam pronaći postoji li ikakav grow gdje su se koristile slične ili bilo što vezano uz njihovu efikasnost u growu međutim ili sam glup ili ne mogu pronać pravu ključnu rječ,ako ima netko na vutri da je radio grow uz njihovu pomoć a upoznati ste s tim molim vas da me uputite na dotičnog pa da sam vidim. Stvarno nezz što bi mislio o njima, na prošlom growu za crvenu svjetlost sam koristio 3×23w+ 1×14w i okačio 2 ove ledice, budući da je tu bilo još 123w 6400 zajedno s toplima neznam da li su imali efekta, imam par slika s početka tog prošlog growa gdje sam ih koristio samo dvi te led 2×14w 2600L uz 100w 6400 kao što ce te vidjeti i biljoza bi se svaki put okrecala prema njima iako je ova hladna duplo jača po Lumenima. Vidite da imam problema s nedostatkom lumena a imam 3 ove žarulje što je 3900L pa ako bi mi mogle pomoći stavio bi ih odmah a to bi mi rješilo i puno problema vezano za moj prvotni upit Molim vas ako itko ima neko saznanje da mi kaže. Hvala prijatelji zanima me to imam lampu od 400w na kojoj visini treba da bude od biljke i da li je to preporucljivo da bude 400w,da ih ne sprzim?[/QUOTE] Nisi napisao koja lampa !? Pretpostavljam HPS ili pak MH? to ti ovisi o puno čimbenika, cirkulaciji zraka, starosti biljke i jos toga. Ja nemam iskustva s takvim lampama ako su one u pitanju, pitanje ti je previše općenito i onaj tko ti da odgovor vjerovatno ce te pitat ove stvari Nisi napisao koja lampa !? Pretpostavljam HPS ili pak MH? to ti ovisi o puno čimbenika, cirkulaciji zraka, starosti biljke i jos toga. Ja nemam iskustva s takvim lampama ako su one u pitanju, pitanje ti je previše općenito i onaj tko ti da odgovor vjerovatno ce te pitat ove stvari Ja se ispričavam .pokušao sam bit pametan i odgovorom pomoći našem članu pa sam pošteno zas...o. molim ako administrator može ispravit pa izbrisat sve ove moje postove, a ja neću više komentirat ništa dok ne skužim kako mi se to događa. Jedan član mi je pokušao pomoći u pm ali previše sam glup da bih svatio, rekao mi čovik da moram ostavit ouote i prije i poslje teksta koji želim odgovoriti očito sam krivo shvati nešto i sad sam samo kopirao opet post i posteno zas..o. pokusao sam u edit to izbrisat sve ali ne mogu praznu por sačuvat. Isprike svima, osjecam se ko budala sad najveca, niti mi ne morate odgovarat na moj vlastiti upit od maloprije. Isprike,glup sam [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom