Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Degustator" data-source="post: 412607" data-attributes="member: 13800"><p>Kako mislis zemlje? U ovim vrecama su 60 dana,radio si flush i obodi vrece pokazuju da ti nedostaje zemlje.Ako vec moze da se izvadi busen iz vrece ,dospi nove zemlje na dno i lepo popuni sa strane. Imas dosta lufta u potu. Zalij malo i neka se susne dobro do totalne laganosti saksije. Poskidaj donje lisce i grancice koje samo odvlace energiju i zagusuju strujanje vazduha. Sve ostalo sto si nabrajao deluje ok sem te temperature.</p><p>Trebace joj vremena da se oporavi,ali tako neke jos sitnice da odradis,trebalo bi da poboljsa stanje.</p><p></p><p>edit:</p><p>sad vidim nije ono prazan prostor oko saksije nego senka od blica. Vrlo moguce da imaju previse vode kao sto rece [USER=48139]@Whoopex[/USER] ,a sta ti mislis?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Degustator, post: 412607, member: 13800"] Kako mislis zemlje? U ovim vrecama su 60 dana,radio si flush i obodi vrece pokazuju da ti nedostaje zemlje.Ako vec moze da se izvadi busen iz vrece ,dospi nove zemlje na dno i lepo popuni sa strane. Imas dosta lufta u potu. Zalij malo i neka se susne dobro do totalne laganosti saksije. Poskidaj donje lisce i grancice koje samo odvlace energiju i zagusuju strujanje vazduha. Sve ostalo sto si nabrajao deluje ok sem te temperature. Trebace joj vremena da se oporavi,ali tako neke jos sitnice da odradis,trebalo bi da poboljsa stanje. edit: sad vidim nije ono prazan prostor oko saksije nego senka od blica. Vrlo moguce da imaju previse vode kao sto rece [USER=48139]@Whoopex[/USER] ,a sta ti mislis? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom