Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="marko661" data-source="post: 412497" data-attributes="member: 49360"><p>sad imaju oko 60 dana. Prije sam imao sve isto osim zemlje i temperature. Ovaj put nije kod mene i nemam toliko utjecaj na temp, ali nije tako strasna. Min 14 Max 31. 31 je puno ali nije dugo tako bila, a i prije se znao dogodit pa nije nista strasno bilo. Vlaga je oko 55%.</p><p>Nutrijente su prvi put dobile nakon cca 35 dana. Nakon toga su dobivale svako drugo zaljevanje najviše 2ml/6l Grow 0.5ml/l lbloom i 4ml/6l topmax. Naravno postepeno. Nisam odma i svaki put to sve. ph oko 6.5 zemlja florabella, posude root pouch 16 litara(one platnene). Sve je bilo super do prije cca 10 dana, počele su cvijetat normalo 25. dan i onda su se pistilsi za pocetak posušili. Tad je stala s rastom i od onda sve gore. Pokazivale su lagani nutrient burn ali ne jako. Samo su vrhovi na nekim biljkama lagano bili zuti. Ne na svima a iz iste posude su zaljevane. Ipak sam prije 2 dana napravio flush cistom vodom 6.5 ph. I evo danas ovako grozno zgledaju s tim posavijanim listovima kao da je heat stress a ne moze biti.</p><p>Termometar je na razini biljaka tocno ispod lampe tako da mjeri tamo gdje je najtoplije i mali vent tlagano puse između biljaka i lampe tako da rasprši topli zrak. Temperaturu mjerim i dolje kod posuda i tamo je oko 5 stupnjeva manje nego ispod lampe.</p><p>To je to cega se trenutno mogu sjetit.</p><p>Hvala na odgovoru i htio bit cuti jos savjeta</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marko661, post: 412497, member: 49360"] sad imaju oko 60 dana. Prije sam imao sve isto osim zemlje i temperature. Ovaj put nije kod mene i nemam toliko utjecaj na temp, ali nije tako strasna. Min 14 Max 31. 31 je puno ali nije dugo tako bila, a i prije se znao dogodit pa nije nista strasno bilo. Vlaga je oko 55%. Nutrijente su prvi put dobile nakon cca 35 dana. Nakon toga su dobivale svako drugo zaljevanje najviše 2ml/6l Grow 0.5ml/l lbloom i 4ml/6l topmax. Naravno postepeno. Nisam odma i svaki put to sve. ph oko 6.5 zemlja florabella, posude root pouch 16 litara(one platnene). Sve je bilo super do prije cca 10 dana, počele su cvijetat normalo 25. dan i onda su se pistilsi za pocetak posušili. Tad je stala s rastom i od onda sve gore. Pokazivale su lagani nutrient burn ali ne jako. Samo su vrhovi na nekim biljkama lagano bili zuti. Ne na svima a iz iste posude su zaljevane. Ipak sam prije 2 dana napravio flush cistom vodom 6.5 ph. I evo danas ovako grozno zgledaju s tim posavijanim listovima kao da je heat stress a ne moze biti. Termometar je na razini biljaka tocno ispod lampe tako da mjeri tamo gdje je najtoplije i mali vent tlagano puse između biljaka i lampe tako da rasprši topli zrak. Temperaturu mjerim i dolje kod posuda i tamo je oko 5 stupnjeva manje nego ispod lampe. To je to cega se trenutno mogu sjetit. Hvala na odgovoru i htio bit cuti jos savjeta [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom