Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stormbringer" data-source="post: 406052" data-attributes="member: 48782"><p>Prije svega da vas pozdravim kao stari čitač foruma i novog kao člana.</p><p></p><p>Hitno bi mi trebala adekvatna i brza pomoć, kao i savjet</p><p></p><p>Naime riječ je o biljci staroj 83 dana, 35-ti dan cvjetanja</p><p></p><p>BOx: 40 x 50 x 90 visina naravno</p><p></p><p>Sjeme nepoznato, ali je razvaljivalo</p><p></p><p>Obloženo Aluminijskom folijom</p><p></p><p>Sijalice: 6 x 25 w 2700 k i 1 x 25 w 6500</p><p></p><p>Saksija 10 L.</p><p></p><p>zemlja plantela balkonia sterilna naravno</p><p></p><p>Tri ventilatora od kompjutera (kuleri)</p><p></p><p>Jedan puše po biljkama dok je dole u dnu jedan malo slabiji kao upuh i u vrhu jedan kao ispuh</p><p></p><p>PH vrijednost vode neznam jel nemogu do PH metra u svom gradu, ali kod prijašnjeg growa imao sam rezultata (naravno sitno s obzirom na prostor) tako da mislim da voda nije toliki problem.</p><p></p><p>Temperatura pod svjetlom 28 a kod ugašenog 20</p><p></p><p>Moguća greška bi bila to što nisam oprao bow poslije prijašnjeg growa, ali mislim da ni to nije problem jer je sve teklo do sad u redu 83-ći dan</p><p></p><p>Iznosio sam ih iz box-a i zalijevao, ali se to zalijevanje odnosilo u sobi i zatvorenim prostorom (odstojala voda naravno)</p><p></p><p>Oko svog problema ću vam reći smo to da sumnjam kako ste ga vi tu nazvali (CRVENI PAUK)</p><p></p><p>Ostaviću vam par slika na kraju krajeva jer one govori puno više od riječi</p><p></p><p>[ATTACH=full]46824[/ATTACH] [ATTACH=full]46825[/ATTACH] [ATTACH=full]46826[/ATTACH] [ATTACH=full]46827[/ATTACH]</p><p>Znam da je tu Talstar i još neki insektcidi ali morate shvatiti me da živim u gradu u kojem gdje god sam ušao i pitam imate li npr: hps, mylar, talstar, cool tube radnici su me gledali u čudu neznajući o čemu pričam</p><p></p><p>Na slici možete vidjeti paučinu i donje hedove koje sam upropastio jer sam trimovao donje lišće u nadi da će biti bolje ako do grane stigne malo svjetla više, ali po svemu sudeći sam se zeznuo. To mi čak i ne predstavlja problem s obzirom da je gore biljka se fino razvila.. E sad mi je problem što će se paučina najvjerovatnije proširiti i zato se javljam tu vama u nai za pomoć , savjet i moguća dijagnoza(problem)</p><p></p><p>Danas sam tek uočio problem</p><p></p><p>Hitno mi je</p><p></p><p>svaka pomoć dobro došla</p><p></p><p>Zaboravio sam reći i o vlagi u box-u.. meni nepoznato pošto nemam Hidrometra, ali opet napominjem da je u istom box-u rađen grow i da su rezultati bili zadovoljavajući, još je tad bilo ljeto a današnji dani su ledeniji. Navešću još da u dnu ventilator koji upuhuje zrak udara u tri pune čaše vode, toiko o vlagi.</p><p></p><p>i sve mi se čini da je riječ o crvenom pauku pošto sam okrenuo list jedan i kroz povećalo vidio crvenu sitnu tačkicu koja je u pokretu, ali i još nekakvi crnih tačaka</p><p></p><p>Prilažem sliku</p><p></p><p>[ATTACH=full]46828[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stormbringer, post: 406052, member: 48782"] Prije svega da vas pozdravim kao stari čitač foruma i novog kao člana. Hitno bi mi trebala adekvatna i brza pomoć, kao i savjet Naime riječ je o biljci staroj 83 dana, 35-ti dan cvjetanja BOx: 40 x 50 x 90 visina naravno Sjeme nepoznato, ali je razvaljivalo Obloženo Aluminijskom folijom Sijalice: 6 x 25 w 2700 k i 1 x 25 w 6500 Saksija 10 L. zemlja plantela balkonia sterilna naravno Tri ventilatora od kompjutera (kuleri) Jedan puše po biljkama dok je dole u dnu jedan malo slabiji kao upuh i u vrhu jedan kao ispuh PH vrijednost vode neznam jel nemogu do PH metra u svom gradu, ali kod prijašnjeg growa imao sam rezultata (naravno sitno s obzirom na prostor) tako da mislim da voda nije toliki problem. Temperatura pod svjetlom 28 a kod ugašenog 20 Moguća greška bi bila to što nisam oprao bow poslije prijašnjeg growa, ali mislim da ni to nije problem jer je sve teklo do sad u redu 83-ći dan Iznosio sam ih iz box-a i zalijevao, ali se to zalijevanje odnosilo u sobi i zatvorenim prostorom (odstojala voda naravno) Oko svog problema ću vam reći smo to da sumnjam kako ste ga vi tu nazvali (CRVENI PAUK) Ostaviću vam par slika na kraju krajeva jer one govori puno više od riječi [ATTACH=full]46824[/ATTACH] [ATTACH=full]46825[/ATTACH] [ATTACH=full]46826[/ATTACH] [ATTACH=full]46827[/ATTACH] Znam da je tu Talstar i još neki insektcidi ali morate shvatiti me da živim u gradu u kojem gdje god sam ušao i pitam imate li npr: hps, mylar, talstar, cool tube radnici su me gledali u čudu neznajući o čemu pričam Na slici možete vidjeti paučinu i donje hedove koje sam upropastio jer sam trimovao donje lišće u nadi da će biti bolje ako do grane stigne malo svjetla više, ali po svemu sudeći sam se zeznuo. To mi čak i ne predstavlja problem s obzirom da je gore biljka se fino razvila.. E sad mi je problem što će se paučina najvjerovatnije proširiti i zato se javljam tu vama u nai za pomoć , savjet i moguća dijagnoza(problem) Danas sam tek uočio problem Hitno mi je svaka pomoć dobro došla Zaboravio sam reći i o vlagi u box-u.. meni nepoznato pošto nemam Hidrometra, ali opet napominjem da je u istom box-u rađen grow i da su rezultati bili zadovoljavajući, još je tad bilo ljeto a današnji dani su ledeniji. Navešću još da u dnu ventilator koji upuhuje zrak udara u tri pune čaše vode, toiko o vlagi. i sve mi se čini da je riječ o crvenom pauku pošto sam okrenuo list jedan i kroz povećalo vidio crvenu sitnu tačkicu koja je u pokretu, ali i još nekakvi crnih tačaka Prilažem sliku [ATTACH=full]46828[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom