Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jadran-kush" data-source="post: 405733" data-attributes="member: 40427"><p>pozdrav ljudi... imam problem sa pre slabim granama i visinom, znaci imam 7 biljoza u boxu 120x120x200, biljke su oko mjesec dana u cvitanju, sada je svjetlo na vrhu boxa a naj veca je 20tak cm od svjetla... ovo mi je drugi grow i prvi sam bio jako zadovoljan(jos uzivam u produktima truda )ovog puta sam puno manje vremena provodio sa njima i radio sam neke stvari sto nisamn prvi put, vjerovatno sam tu zasra...prva stvar sto mislim da sam krivo radio u vegi je lolipoping kojeg izgleda nisam radio kako treba jer sad su ponovoi izrasle nove mladice koje od guzve nemogu do svitla i ostaju jadne zakrzljale. druga stvar je svitlo, od pocetka sam ga drza na pola metra otprilike i treca crka mi unutarnji vent koji puse po njima pa sam dakle i bez njega krenio... znaci imam jos misec i nesto do kraja cvitovi i nisu toliko losi sem ovih jadnih mladica ispod mreze ( mrezu sam naknadno stavio nikakav scrog, cisto da drzi grane jer same nemogu stat ) . znaci znima me savjet od iskusnih calnova i bija bi vrlo zahvalan, sta mi je sad dalje radit ? mladice sici ili ne ? zasto su grane tako jadne slabasne ? itd hvalaaaaa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jadran-kush, post: 405733, member: 40427"] pozdrav ljudi... imam problem sa pre slabim granama i visinom, znaci imam 7 biljoza u boxu 120x120x200, biljke su oko mjesec dana u cvitanju, sada je svjetlo na vrhu boxa a naj veca je 20tak cm od svjetla... ovo mi je drugi grow i prvi sam bio jako zadovoljan(jos uzivam u produktima truda )ovog puta sam puno manje vremena provodio sa njima i radio sam neke stvari sto nisamn prvi put, vjerovatno sam tu zasra...prva stvar sto mislim da sam krivo radio u vegi je lolipoping kojeg izgleda nisam radio kako treba jer sad su ponovoi izrasle nove mladice koje od guzve nemogu do svitla i ostaju jadne zakrzljale. druga stvar je svitlo, od pocetka sam ga drza na pola metra otprilike i treca crka mi unutarnji vent koji puse po njima pa sam dakle i bez njega krenio... znaci imam jos misec i nesto do kraja cvitovi i nisu toliko losi sem ovih jadnih mladica ispod mreze ( mrezu sam naknadno stavio nikakav scrog, cisto da drzi grane jer same nemogu stat ) . znaci znima me savjet od iskusnih calnova i bija bi vrlo zahvalan, sta mi je sad dalje radit ? mladice sici ili ne ? zasto su grane tako jadne slabasne ? itd hvalaaaaa [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom