Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="potato" data-source="post: 403922" data-attributes="member: 48652"><p>Pozdrav,</p><p>imam 2 problema:</p><p>1. PLJESAN</p><p>posadio sam biljke polovicom 5 mjeseca, dosta im je dugo trebalo da završe sa cvjetanjem, sada su ubrane ali ih još nisam uspio vidjeti. Uglavnom sam te zaražene dijelove uklanjao, bili su onako čak ljubičaste boje. Zanima me nekakvo idealno riješenje, znam da ih ima dosta na forumu, idealno rješenje da se pripremim za sljedeću godinu. Definitivno ću ih ranije posaditi, da prije budu gotove, ali ako netko ima kakav dobar savjet slobodno.</p><p>2. SAVIJANJE GRANA</p><p>biljke su izrasle na oko 2 metra, neke malo više, neke malo manje, i kako su hedovi došli grane su se posavijale, neke i popucale. Pa ako imate kakav savjet i vezano za ovo bit ću vam zahvalan, jer želim sljedeću godinu izvesti bolje od ove.</p><p></p><p>Unaprijed hvala!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="potato, post: 403922, member: 48652"] Pozdrav, imam 2 problema: 1. PLJESAN posadio sam biljke polovicom 5 mjeseca, dosta im je dugo trebalo da završe sa cvjetanjem, sada su ubrane ali ih još nisam uspio vidjeti. Uglavnom sam te zaražene dijelove uklanjao, bili su onako čak ljubičaste boje. Zanima me nekakvo idealno riješenje, znam da ih ima dosta na forumu, idealno rješenje da se pripremim za sljedeću godinu. Definitivno ću ih ranije posaditi, da prije budu gotove, ali ako netko ima kakav dobar savjet slobodno. 2. SAVIJANJE GRANA biljke su izrasle na oko 2 metra, neke malo više, neke malo manje, i kako su hedovi došli grane su se posavijale, neke i popucale. Pa ako imate kakav savjet i vezano za ovo bit ću vam zahvalan, jer želim sljedeću godinu izvesti bolje od ove. Unaprijed hvala! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom