Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Nove poruke na profilima
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Nove poruke na profilima
Top posteri mjeseca
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="uksnicazabunje1" data-source="post: 398006" data-attributes="member: 42246"><p>Aj da pitam ovde mozda cujem jos koji koristan savet </p><p>Jedan jedini problem:</p><p><strong>Temperatura</strong></p><p>Sad testiram temperaturu,vlagu i ostalo za pocetak prvog growa.. Napisacu i ovde sta imam od opreme i temperaturu gde je box ko nije citao moj dnevnik</p><p>Box 100x100x200</p><p>Mh/Hps 400w + prigusivac,starter,reflektor standardni</p><p>vent. kanalni za izbacivanje vazduha,ventilator za mesanje vazduha,ulaz pasivan</p><p>E sada problem ce mi sad za ovaj grow predstavljati <strong>Temperatura,</strong>problem mi je i vlaga ali ako poboljsam temp. smanjicu vlagu..</p><p>Grow je na tavanu koji nije izolovan,znaci samo crep tavan ima oko 100m2 ,minimalna temp sada u boxu mi je zabelezena 13,5 dok ne radi svetlo kad radi 25,4</p><p>Malo sam se savetovao i sa mentorom [USER=27243]@opa cupa[/USER] za teglu pa sijalicu u teglu,moja ideja je one termo keramicke sijalice koje ne emituju svetlost 60w 2 komada u box + obloziti box e sad ne znam sa cim da li sa krparama starim debelim,stiropolom ili nzm cime,ako je neko imao ili ima ovakav problem a resio ga je molim ga da odgovori! </p><p>Unapred hvala na odgovorima!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="uksnicazabunje1, post: 398006, member: 42246"] Aj da pitam ovde mozda cujem jos koji koristan savet Jedan jedini problem: [B]Temperatura[/B] Sad testiram temperaturu,vlagu i ostalo za pocetak prvog growa.. Napisacu i ovde sta imam od opreme i temperaturu gde je box ko nije citao moj dnevnik Box 100x100x200 Mh/Hps 400w + prigusivac,starter,reflektor standardni vent. kanalni za izbacivanje vazduha,ventilator za mesanje vazduha,ulaz pasivan E sada problem ce mi sad za ovaj grow predstavljati [B]Temperatura,[/B]problem mi je i vlaga ali ako poboljsam temp. smanjicu vlagu.. Grow je na tavanu koji nije izolovan,znaci samo crep tavan ima oko 100m2 ,minimalna temp sada u boxu mi je zabelezena 13,5 dok ne radi svetlo kad radi 25,4 Malo sam se savetovao i sa mentorom [USER=27243]@opa cupa[/USER] za teglu pa sijalicu u teglu,moja ideja je one termo keramicke sijalice koje ne emituju svetlost 60w 2 komada u box + obloziti box e sad ne znam sa cim da li sa krparama starim debelim,stiropolom ili nzm cime,ako je neko imao ili ima ovakav problem a resio ga je molim ga da odgovori! Unapred hvala na odgovorima! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom