Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="draganee" data-source="post: 389981" data-attributes="member: 47502"><p>Pozdrav,</p><p>ovo mi je prvi outdoor grow, biljke su sljedece:</p><p>a) 4kom autoflowering Easy bud (posađene sredinom 7. mj)</p><p>b) 4x Pineapple chunk i 1x Blueberry (krajem 5. - početkom 6. mjeseca iz boxa presađene van)</p><p></p><p>Sve biljke su 100% ženske</p><p></p><p>brinu me ove pod b)</p><p>Do sad sam gnojio u početku jednom u tjedan i pol pa sad zadnja 4 tjedna jednom tjedno sa Plantella listom i Plantella cvijetom.</p><p>U početku je to bilo 15ml na 2L vode kako piše na boci ali sam te 2L podijelio na dvije biljke.</p><p>Sad, zadnja 4 tjedna, dajem svakoj biljci po 15ml.</p><p></p><p>Kako sad vec ulazimo u 9. mjesec brine me hoće one stići sve,</p><p>rastu ko blesave al hedovi me brinu,</p><p>biljke su oko 2 metra visine, blueberry mozda malo veci od ostalih,</p><p>na blueberryju su hedovi poceli prije tjedan dana rasti, ove druge jos nista.</p><p></p><p>Glavno pitanje:</p><p>Da kupim HESI Bloom ili HESI Boost?</p><p></p><p>Trenutno nemogu stavljati slike, stavim sljedeći tjedan. Biljke su 100% zdrave, lijepe zelene boje, zaljevam ih svaka 2-3 dana dok su vrućine, a kad padne kiša onda jednom tjedno. Svjetla imaju cijeli dan, od 7 ujutro do 20-21 navečer, </p><p>iskopao sam rupe od otprilike 70ak cm dubine i unutra stavio kupovnu zemlju, nisam točno siguran koja je zemlja, ali nije loša ni ova zemlja koja je tamo, vjerovatno se korijen proširio i na tu zemlju.</p><p>Voda je iz potoka, neznam koliki je ph ni ništa, napunim boce vodom, pustim da odstoje pola sata i onda zaljevam.</p><p></p><p>Ako imate još kakve korisne savjete slobodno podijelite, ako trebate dodatne informacije pitajte.</p><p>Unaprijed se zahvaljujem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="draganee, post: 389981, member: 47502"] Pozdrav, ovo mi je prvi outdoor grow, biljke su sljedece: a) 4kom autoflowering Easy bud (posađene sredinom 7. mj) b) 4x Pineapple chunk i 1x Blueberry (krajem 5. - početkom 6. mjeseca iz boxa presađene van) Sve biljke su 100% ženske brinu me ove pod b) Do sad sam gnojio u početku jednom u tjedan i pol pa sad zadnja 4 tjedna jednom tjedno sa Plantella listom i Plantella cvijetom. U početku je to bilo 15ml na 2L vode kako piše na boci ali sam te 2L podijelio na dvije biljke. Sad, zadnja 4 tjedna, dajem svakoj biljci po 15ml. Kako sad vec ulazimo u 9. mjesec brine me hoće one stići sve, rastu ko blesave al hedovi me brinu, biljke su oko 2 metra visine, blueberry mozda malo veci od ostalih, na blueberryju su hedovi poceli prije tjedan dana rasti, ove druge jos nista. Glavno pitanje: Da kupim HESI Bloom ili HESI Boost? Trenutno nemogu stavljati slike, stavim sljedeći tjedan. Biljke su 100% zdrave, lijepe zelene boje, zaljevam ih svaka 2-3 dana dok su vrućine, a kad padne kiša onda jednom tjedno. Svjetla imaju cijeli dan, od 7 ujutro do 20-21 navečer, iskopao sam rupe od otprilike 70ak cm dubine i unutra stavio kupovnu zemlju, nisam točno siguran koja je zemlja, ali nije loša ni ova zemlja koja je tamo, vjerovatno se korijen proširio i na tu zemlju. Voda je iz potoka, neznam koliki je ph ni ništa, napunim boce vodom, pustim da odstoje pola sata i onda zaljevam. Ako imate još kakve korisne savjete slobodno podijelite, ako trebate dodatne informacije pitajte. Unaprijed se zahvaljujem [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom