Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="plišana kita" data-source="post: 387101" data-attributes="member: 41072"><p>Cjenjeni kolege botaničari, imam jedan problem a mozda i nije mozda je samo moje neznanje u pitanju imam neke biljke zasađene stare jedno 4 mjeseca brutalnno debele velike i razvijene mislim da su neke preko 3 metra ali nigdje ne vidim jos cvjetova ili da je barem nesto malo pocelo, jel to tako mozda mora bit il nesto ne stima, inace imaju sunca masu a i vode i sve sta treba , kad dođem među njih ko da sam doso u džunglu, ali kao sta rekoh nigdje ne vidim cvjetova pa molim za savjet?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="plišana kita, post: 387101, member: 41072"] Cjenjeni kolege botaničari, imam jedan problem a mozda i nije mozda je samo moje neznanje u pitanju imam neke biljke zasađene stare jedno 4 mjeseca brutalnno debele velike i razvijene mislim da su neke preko 3 metra ali nigdje ne vidim jos cvjetova ili da je barem nesto malo pocelo, jel to tako mozda mora bit il nesto ne stima, inace imaju sunca masu a i vode i sve sta treba , kad dođem među njih ko da sam doso u džunglu, ali kao sta rekoh nigdje ne vidim cvjetova pa molim za savjet? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom