Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nikolaus" data-source="post: 377064" data-attributes="member: 44319"><p>Pozdrav, biljka je nikla 22.4.</p><p></p><p>visoka je oko 50 cm.</p><p></p><p>posuda u kojoj je biljka je 16 L.</p><p></p><p>zemlja je kupovna ne znam kako se zove(flora san ili tako nešto), pomiješao sam je sa malo pijeska.</p><p></p><p>zalijevam ju svakih 3-4 dana.</p><p></p><p>pH vode određujem kako sam vidio od jednog člana foruma, pomiješao sam 20 g limunske kiseline sa 2 dcl vode i tu otopinu kapnem 30-40 puta na 1 l vode. pH bi nakon toga trebao biti 6,2-6,5.</p><p></p><p>koristim plantellu list 6:3:6, zadnji put sam je gnojio sa plantellom cvijet 6:8:8 i mislim da sam tu pogriješio zato što sam mislio da je počela cvjetat ali sam gledao po forumu poslije i shvatio sam da nije. Sljedeće gnojenje će biti opet sa plantellom list.</p><p></p><p>Donji listovi su prvo počeli žutjeti i onda su posmeđili i osušili se skroz i onda sam većinu otkinuo. Nakon toga sam napravio 2 malo manja flusha (sa 5L i sa 3L vode) jer mislim da sam pogriješio sa gnojenjem plantellom cvijet i mislio sam malo isprati količinu nutrijenata u zemlji. I sada su svi listovi (ne samo donji) počeli žutjeti i osušili se pa neznam šta da više radim. Neznam dali da ih kidam pošto ako otkinem sve osušene listove na biljci neće ostati ništa. Čak i ovi skroz gornji listovi počinju smeđiti i sušiti se. Molim pomoć ne znam šta da radim ovo mi je jedina biljka.</p><p></p><p>[ATTACH=full]28674[/ATTACH] [ATTACH=full]28675[/ATTACH] [ATTACH=full]28676[/ATTACH] [ATTACH=full]28677[/ATTACH] [ATTACH=full]28678[/ATTACH] [ATTACH=full]28679[/ATTACH] [ATTACH=full]28680[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikolaus, post: 377064, member: 44319"] Pozdrav, biljka je nikla 22.4. visoka je oko 50 cm. posuda u kojoj je biljka je 16 L. zemlja je kupovna ne znam kako se zove(flora san ili tako nešto), pomiješao sam je sa malo pijeska. zalijevam ju svakih 3-4 dana. pH vode određujem kako sam vidio od jednog člana foruma, pomiješao sam 20 g limunske kiseline sa 2 dcl vode i tu otopinu kapnem 30-40 puta na 1 l vode. pH bi nakon toga trebao biti 6,2-6,5. koristim plantellu list 6:3:6, zadnji put sam je gnojio sa plantellom cvijet 6:8:8 i mislim da sam tu pogriješio zato što sam mislio da je počela cvjetat ali sam gledao po forumu poslije i shvatio sam da nije. Sljedeće gnojenje će biti opet sa plantellom list. Donji listovi su prvo počeli žutjeti i onda su posmeđili i osušili se skroz i onda sam većinu otkinuo. Nakon toga sam napravio 2 malo manja flusha (sa 5L i sa 3L vode) jer mislim da sam pogriješio sa gnojenjem plantellom cvijet i mislio sam malo isprati količinu nutrijenata u zemlji. I sada su svi listovi (ne samo donji) počeli žutjeti i osušili se pa neznam šta da više radim. Neznam dali da ih kidam pošto ako otkinem sve osušene listove na biljci neće ostati ništa. Čak i ovi skroz gornji listovi počinju smeđiti i sušiti se. Molim pomoć ne znam šta da radim ovo mi je jedina biljka. [ATTACH=full]28674[/ATTACH] [ATTACH=full]28675[/ATTACH] [ATTACH=full]28676[/ATTACH] [ATTACH=full]28677[/ATTACH] [ATTACH=full]28678[/ATTACH] [ATTACH=full]28679[/ATTACH] [ATTACH=full]28680[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom