Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Disko Ninja" data-source="post: 375167" data-attributes="member: 42670"><p>Ja se unapred izvinjavam ako ponavljam pitanje koje je vec postavljeno..</p><p>9kom/m2 NLX fem, 35. dan 12/12</p><p>prvo 2x250 cfl do pre 2 dana, sad zamenio 250w cfl za 400w HPS</p><p>znaci 650w kominovanog cfl+hps tek 48h i sve je ok, sem ovih "pupoljaka" kojih ima samo na korenu grana ili nodovima kako se kaze (nisam siguran).. Citam o hermicima, a ne lici na ona jajashca shto imaju muzjaci, ali i CUDNO mi izgleda. Ovo mi je drugi grow, prvi sam totalno drugu sortu i bile su auto semenke i nisam ni obracao paznju. Plashim se da nisu dozivele stres neki kada sam menjao cfl250 na hsp400, ali i ranije su imale to, samo manje.</p><p>Hvala na pomoci.</p><p>p.s. inace sve biljke imaju isto..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Disko Ninja, post: 375167, member: 42670"] Ja se unapred izvinjavam ako ponavljam pitanje koje je vec postavljeno.. 9kom/m2 NLX fem, 35. dan 12/12 prvo 2x250 cfl do pre 2 dana, sad zamenio 250w cfl za 400w HPS znaci 650w kominovanog cfl+hps tek 48h i sve je ok, sem ovih "pupoljaka" kojih ima samo na korenu grana ili nodovima kako se kaze (nisam siguran).. Citam o hermicima, a ne lici na ona jajashca shto imaju muzjaci, ali i CUDNO mi izgleda. Ovo mi je drugi grow, prvi sam totalno drugu sortu i bile su auto semenke i nisam ni obracao paznju. Plashim se da nisu dozivele stres neki kada sam menjao cfl250 na hsp400, ali i ranije su imale to, samo manje. Hvala na pomoci. p.s. inace sve biljke imaju isto.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom