Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Beowulf" data-source="post: 370605" data-attributes="member: 44767"><p>Pozz momci, ove godine mi se prvi put desilo rano cvetanje. Biljka je neka domaja, isbacena napolje sredinom marta meseca. Ubrzo posle sadnje na sajt je procvetala, nikad mi se nije desilo da biljka tako rano procveta. Nastavila je rast, razvijaju se nove grane, primetio sam da svaki list koji je izbio nakon cvetanja ima po 3 listica. Interesuje me da li je biljka jos uvek u vegetaciji ili je u cvetanju, nznm koju prihranu da joj dajem, za vegetaciju ili za cvetanje. Ako neko zna da mi kaze koji je fazon sa tim ranim cvetanjem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beowulf, post: 370605, member: 44767"] Pozz momci, ove godine mi se prvi put desilo rano cvetanje. Biljka je neka domaja, isbacena napolje sredinom marta meseca. Ubrzo posle sadnje na sajt je procvetala, nikad mi se nije desilo da biljka tako rano procveta. Nastavila je rast, razvijaju se nove grane, primetio sam da svaki list koji je izbio nakon cvetanja ima po 3 listica. Interesuje me da li je biljka jos uvek u vegetaciji ili je u cvetanju, nznm koju prihranu da joj dajem, za vegetaciju ili za cvetanje. Ako neko zna da mi kaze koji je fazon sa tim ranim cvetanjem. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom