Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="UNDERCOVER" data-source="post: 367601" data-attributes="member: 1966"><p>neznam, pojavilo se je tek prije 3 dana, logikom gledano da je pre jaka trebalo bi se pojavit odma ispocetka, a one su stare više od 2 tjedna sada. moja stara je svu rasadu za bascu napravila u toj zemlji, ak nije pre jaka za paradajz, krastavce, papriku itd, logicno mi je da nije jaka ni sa vutru, nema simptome pregnojenosti, jer oni zahvacaju rubove lista i špic koji se uvije kao kanđa, a i bude tamno zelena boja lista, ovo ne izgleda tako, mrlje su po sredini, i nije tamno zelena boja. Posude su od pola litre ili više cak tako da sumnjam da je mala posuda u pitanju. po omjeru gnojiva koji piše nije pre jako, jer sam uspoređivao sa terabrill, teramagma, balkoniom itd, one su sve tu negdje po gnojivu. omjer moje zemlje je N-225 P-160 K-290mg.</p><p>Balkonia: N200-500 P 200-500 K 300-1000mg</p><p>Blumenarde: N 150-300 P 150-300 K 200-400mg</p><p>Sve je to tu negdje,</p><p>stvarno mi nema logike da je prejaka zemlja, a i mnogi preporučuju da se nakon 2 tjedna rasta krene sa pola doze gnojiva, što ja nisam napravio tak da ne mogu vjerovat da je u pitanju pre jaka zemlja.</p><p>danas sam svaku isprao sa cca. 2L vode, tako da sam isprao i dio gnojiva, vidjet cemo sutra kako su.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UNDERCOVER, post: 367601, member: 1966"] neznam, pojavilo se je tek prije 3 dana, logikom gledano da je pre jaka trebalo bi se pojavit odma ispocetka, a one su stare više od 2 tjedna sada. moja stara je svu rasadu za bascu napravila u toj zemlji, ak nije pre jaka za paradajz, krastavce, papriku itd, logicno mi je da nije jaka ni sa vutru, nema simptome pregnojenosti, jer oni zahvacaju rubove lista i špic koji se uvije kao kanđa, a i bude tamno zelena boja lista, ovo ne izgleda tako, mrlje su po sredini, i nije tamno zelena boja. Posude su od pola litre ili više cak tako da sumnjam da je mala posuda u pitanju. po omjeru gnojiva koji piše nije pre jako, jer sam uspoređivao sa terabrill, teramagma, balkoniom itd, one su sve tu negdje po gnojivu. omjer moje zemlje je N-225 P-160 K-290mg. Balkonia: N200-500 P 200-500 K 300-1000mg Blumenarde: N 150-300 P 150-300 K 200-400mg Sve je to tu negdje, stvarno mi nema logike da je prejaka zemlja, a i mnogi preporučuju da se nakon 2 tjedna rasta krene sa pola doze gnojiva, što ja nisam napravio tak da ne mogu vjerovat da je u pitanju pre jaka zemlja. danas sam svaku isprao sa cca. 2L vode, tako da sam isprao i dio gnojiva, vidjet cemo sutra kako su. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom