Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="darafukač" data-source="post: 364020" data-attributes="member: 42438"><p>Evo mene opet....sad ima nekih problema, probao sam nać na forumu al nisam našao nešta da bi bio siguran da je u tome problem..</p><p>uglavnom, radi se o </p><p>-pet biljaka 3 White widow i 2 amnesia haze, od feminiziranih sjemenki</p><p>-stare su 30 dana</p><p>-visoke 30tak cm</p><p>-12 litara posude</p><p>-zemlja i sve šta koristim je od Guano...nešto - ona sa šišmišem, koristim od iste firme njihova bio gnojiva, a zemlju sam u početku pomiješao sa glistinom</p><p>-prije sam češče zaljevao (svaki dan) sa 0.2 lt vode, a sad zalijevam svaka 3 dana sa pola litre vode</p><p>-za sada koristim poboljšivač zemlje Guonokalong extract, koji sadrži NPK, N=2%, P2O5=0,5%, K20=2%, S=0,2%, S=0,2%, Ca/Mg=1%, mg/kg, Cu=15, Zn=20, Cl=100</p><p> ovo gnojivo koristim jedanput tjedno i to manje nego je preporučeno jer prošli put sam primjetio da je bolje stavit manje u početku</p><p>[ATTACH]20114[/ATTACH] </p><p>-dalje koristim Kalong bloom NK 2,5-6 njega zadnje dane ne stavljam jer sam mislio da je možda u tome problem[ATTACH]20117[/ATTACH]</p><p>-i treće je Kalong grow NK 6-3 to još ne koristim [ATTACH]20118[/ATTACH] </p><p>-svjetlo je HPS 600W</p><p>-udaljenost je 70 cm od vrha biljki</p><p>-prostor je 2,5m2</p><p>-temperatura je za vrijeme svjetla od 28-30, a za vrijeme mraka padne na 19, dok je vlaga 60%</p><p>-voda je sa izvora i ph je 6,5</p><p>-insekata nema</p><p>UGLAVNOM, problem je u tome da se listovi na jednoj Amnesia haze savijaju prema gore a ne znam koji je uzrok tome..biljke inače izgledaju zdrave osim toga, na ovoj biljci se pojavila i neka žuta fleka na doljnjem listu.</p><p>Molim vas ako znate u čemu griješim da mi pomognete.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="darafukač, post: 364020, member: 42438"] Evo mene opet....sad ima nekih problema, probao sam nać na forumu al nisam našao nešta da bi bio siguran da je u tome problem.. uglavnom, radi se o -pet biljaka 3 White widow i 2 amnesia haze, od feminiziranih sjemenki -stare su 30 dana -visoke 30tak cm -12 litara posude -zemlja i sve šta koristim je od Guano...nešto - ona sa šišmišem, koristim od iste firme njihova bio gnojiva, a zemlju sam u početku pomiješao sa glistinom -prije sam češče zaljevao (svaki dan) sa 0.2 lt vode, a sad zalijevam svaka 3 dana sa pola litre vode -za sada koristim poboljšivač zemlje Guonokalong extract, koji sadrži NPK, N=2%, P2O5=0,5%, K20=2%, S=0,2%, S=0,2%, Ca/Mg=1%, mg/kg, Cu=15, Zn=20, Cl=100 ovo gnojivo koristim jedanput tjedno i to manje nego je preporučeno jer prošli put sam primjetio da je bolje stavit manje u početku [ATTACH]20114[/ATTACH] -dalje koristim Kalong bloom NK 2,5-6 njega zadnje dane ne stavljam jer sam mislio da je možda u tome problem[ATTACH]20117[/ATTACH] -i treće je Kalong grow NK 6-3 to još ne koristim [ATTACH]20118[/ATTACH] -svjetlo je HPS 600W -udaljenost je 70 cm od vrha biljki -prostor je 2,5m2 -temperatura je za vrijeme svjetla od 28-30, a za vrijeme mraka padne na 19, dok je vlaga 60% -voda je sa izvora i ph je 6,5 -insekata nema UGLAVNOM, problem je u tome da se listovi na jednoj Amnesia haze savijaju prema gore a ne znam koji je uzrok tome..biljke inače izgledaju zdrave osim toga, na ovoj biljci se pojavila i neka žuta fleka na doljnjem listu. Molim vas ako znate u čemu griješim da mi pomognete. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom