Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="fukki" data-source="post: 360298" data-attributes="member: 43318"><p>Znači Fast Bud auto, prije 15 dana proklijan stavljen u TM zemlju, zalijevan sa pipušom kojoj octom spuštam Ph na 6,5...izgleda ovako[ATTACH]18041[/ATTACH] [ATTACH]18042[/ATTACH] </p><p></p><p>pa me zanima mišljenje, gnojiti (plantelom list) ili ne? Znam da bolji vegetativni rast znači i više materijala kasnije, no kako je box prilično skučen, a i ovo smatram nekim testnim growom, ne igra mi preveliku ulogu količina, odnosno samo želim uspješno ga odraditi. </p><p>Ja si nekako mislim da bih preskočio dodavanje zelene Plantele jer smatram da će biljka jako brzo preći u cvijetanje, pa je tad mislim hraniti crvenom Plantelom, i zato ne vidim nekog prevelikog smisla sad poticati vegetativni razvoj. </p><p>Pošto nemam baš iskustva, volio bih kakvim savjetom potvrditi svoje razmišljanje ili pak naučiti nešto više?</p><p></p><p>Biljka (odnosno 2) je ispod 100w CFL, 80 plavo 20 žuto zasad, u teglama od 5 L.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fukki, post: 360298, member: 43318"] Znači Fast Bud auto, prije 15 dana proklijan stavljen u TM zemlju, zalijevan sa pipušom kojoj octom spuštam Ph na 6,5...izgleda ovako[ATTACH]18041[/ATTACH] [ATTACH]18042[/ATTACH] pa me zanima mišljenje, gnojiti (plantelom list) ili ne? Znam da bolji vegetativni rast znači i više materijala kasnije, no kako je box prilično skučen, a i ovo smatram nekim testnim growom, ne igra mi preveliku ulogu količina, odnosno samo želim uspješno ga odraditi. Ja si nekako mislim da bih preskočio dodavanje zelene Plantele jer smatram da će biljka jako brzo preći u cvijetanje, pa je tad mislim hraniti crvenom Plantelom, i zato ne vidim nekog prevelikog smisla sad poticati vegetativni razvoj. Pošto nemam baš iskustva, volio bih kakvim savjetom potvrditi svoje razmišljanje ili pak naučiti nešto više? Biljka (odnosno 2) je ispod 100w CFL, 80 plavo 20 žuto zasad, u teglama od 5 L. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom