Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bakalula" data-source="post: 348500" data-attributes="member: 36382"><p>Hvala na odgovoru, al evo zadnjih 10 dana sam dvaput zalijevao i detaljno gledao vodu koja je izašla (čak sam curi uvalio povećalo i ručni mikroskop da gleda) i nije bilo nikakvih larvi, krumpir sam testirao 3 puta i ništa, niti jedna. Ljepljiva žuta traka, tj više njih stoje već 2-3 dana i 3 su se ove uhvatile.</p><p></p><p>Jedino može bit da ovo nije gnat (a i iskreno ne izgleda mi kao gnat uopće) i to da uđu kroz prozor jer mi je prozor u sobi gdje je boks skoro stalno širom otvoren..</p><p></p><p>Ništa, danas dezinficiram kompletan boks hidrogen peroksidom, a onda sutra/prekosutra kad bude zalijevanje će i dobit hidrogen peroksid od 3% u omjeru 5mL/1L</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bakalula, post: 348500, member: 36382"] Hvala na odgovoru, al evo zadnjih 10 dana sam dvaput zalijevao i detaljno gledao vodu koja je izašla (čak sam curi uvalio povećalo i ručni mikroskop da gleda) i nije bilo nikakvih larvi, krumpir sam testirao 3 puta i ništa, niti jedna. Ljepljiva žuta traka, tj više njih stoje već 2-3 dana i 3 su se ove uhvatile. Jedino može bit da ovo nije gnat (a i iskreno ne izgleda mi kao gnat uopće) i to da uđu kroz prozor jer mi je prozor u sobi gdje je boks skoro stalno širom otvoren.. Ništa, danas dezinficiram kompletan boks hidrogen peroksidom, a onda sutra/prekosutra kad bude zalijevanje će i dobit hidrogen peroksid od 3% u omjeru 5mL/1L [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom