Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="đokson" data-source="post: 316557" data-attributes="member: 28061"><p>eo ovako izdešavalo mi se ćuda :Kupio sam zemlju plodine 75 litara-40 kuna jel nisam imo kune prebijene -inače bi kupio tera magmu ili neku skuplju i kvalitetniju.Posadim biljke,i sve ok ,izrastu 12 cm i odjedamput se počnu sušit listovi i žutit,aj znam zajebo sam u stratu sa zemljom i popizdim odem kupit drugu zemlju i kupim balkoniju od plantelle,pripremim ,presadim i sve ok mislim.prođe 7 dana biljke kao da nisu narasle dva cm,mislim ostalo je zemlje plodine oko njih aj napravim ispiranje tj flaš,opet pognojim sa hesijem jako slabu dozu jel su male a i spržene su bile od one zemlje. ništa prođe još faking 10 dana i biljke sve 5 rastu ko lude i narastu 30 cm,i sada mi odjedamput počnu terat bljede listove tj svejetlo zelene boje onako kao albino biljka ,dok su drugi listovi zelene ljepe i zrave boje .ZNAŠ ŠTA ,DOŠLO MI DA IH BACIM U 3 PM .volim sadit i nije mi to prvi grow ali toliku su me nanervirale da ,sam zamračio.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="đokson, post: 316557, member: 28061"] eo ovako izdešavalo mi se ćuda :Kupio sam zemlju plodine 75 litara-40 kuna jel nisam imo kune prebijene -inače bi kupio tera magmu ili neku skuplju i kvalitetniju.Posadim biljke,i sve ok ,izrastu 12 cm i odjedamput se počnu sušit listovi i žutit,aj znam zajebo sam u stratu sa zemljom i popizdim odem kupit drugu zemlju i kupim balkoniju od plantelle,pripremim ,presadim i sve ok mislim.prođe 7 dana biljke kao da nisu narasle dva cm,mislim ostalo je zemlje plodine oko njih aj napravim ispiranje tj flaš,opet pognojim sa hesijem jako slabu dozu jel su male a i spržene su bile od one zemlje. ništa prođe još faking 10 dana i biljke sve 5 rastu ko lude i narastu 30 cm,i sada mi odjedamput počnu terat bljede listove tj svejetlo zelene boje onako kao albino biljka ,dok su drugi listovi zelene ljepe i zrave boje .ZNAŠ ŠTA ,DOŠLO MI DA IH BACIM U 3 PM .volim sadit i nije mi to prvi grow ali toliku su me nanervirale da ,sam zamračio. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom