Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="crocap11" data-source="post: 312429" data-attributes="member: 15690"><p>Stavljao sam dva puta tjedno po 30ml/2l vode i tako prošli i pretprošli tjedan i to je to.listovi su mi počeli žutit oni veliki di je glavni vrh ali ovi manji listovi su zeleni normalno baš kako treba bit.znam da bez slike možemo nagađat ali možda stvarno je normalno u cvatnji da bude žutila jer meni list izgleda žutkastozelen.znači rubovi žutkasti i sredina svijetlozelena.biljka je u vazi inače pa sam posumnjao da je možda puno vode ali stavim svaki dan litru i pol vode samo da je održavam kada vidim da je zemlja suha zalijem.I samo pitanje ako ovo bude u redu da je više ne gnojim budući da je još malo gotova?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="crocap11, post: 312429, member: 15690"] Stavljao sam dva puta tjedno po 30ml/2l vode i tako prošli i pretprošli tjedan i to je to.listovi su mi počeli žutit oni veliki di je glavni vrh ali ovi manji listovi su zeleni normalno baš kako treba bit.znam da bez slike možemo nagađat ali možda stvarno je normalno u cvatnji da bude žutila jer meni list izgleda žutkastozelen.znači rubovi žutkasti i sredina svijetlozelena.biljka je u vazi inače pa sam posumnjao da je možda puno vode ali stavim svaki dan litru i pol vode samo da je održavam kada vidim da je zemlja suha zalijem.I samo pitanje ako ovo bude u redu da je više ne gnojim budući da je još malo gotova? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom