Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="njnj123" data-source="post: 291852" data-attributes="member: 39561"><p>dobar dan</p><p>imam 3 komada White window x afghan kush</p><p>i 1 komad pyramid wembley</p><p></p><p>stavio sam ih u maramicu..i 2 ''afghan kush'' su bacile klicu za 3 dana,a 1 još uvjek nije</p><p>webley je bacila klicu za samo dan i pol</p><p> </p><p>te 3 od 4 koje imam sam stavio u case sa zemljom i cekam da niknu malo pa da ih selim outdoor....ali samo wembley mi je nakon 4 dana niknula a ove dvije ''White window x afghan kush'' ne pokazuju znakove zivota u casama....dok treca ''afghan kush'' jos uvjek stoji u maramici i cekam da baci klicu?</p><p>sve 4 menke su imale iste uvjete i stoje na toplome preko dana i jednako sam ih zaljevao u casama kao i ''navlazivao'' u maramici.....ili je ova wembley jako napredna ili ove 3 nevaljaju ??</p><p>molio bih misljenje i jeli netko ima iskustva sa ovakvim vrstama i slicnim slucajevima ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="njnj123, post: 291852, member: 39561"] dobar dan imam 3 komada White window x afghan kush i 1 komad pyramid wembley stavio sam ih u maramicu..i 2 ''afghan kush'' su bacile klicu za 3 dana,a 1 još uvjek nije webley je bacila klicu za samo dan i pol te 3 od 4 koje imam sam stavio u case sa zemljom i cekam da niknu malo pa da ih selim outdoor....ali samo wembley mi je nakon 4 dana niknula a ove dvije ''White window x afghan kush'' ne pokazuju znakove zivota u casama....dok treca ''afghan kush'' jos uvjek stoji u maramici i cekam da baci klicu? sve 4 menke su imale iste uvjete i stoje na toplome preko dana i jednako sam ih zaljevao u casama kao i ''navlazivao'' u maramici.....ili je ova wembley jako napredna ili ove 3 nevaljaju ?? molio bih misljenje i jeli netko ima iskustva sa ovakvim vrstama i slicnim slucajevima ? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom