Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Don_Pacone" data-source="post: 287819" data-attributes="member: 38926"><p>poz. ljudi... :icon_smile: imam neke probleme i pitanja pa bi htio neke iskusne decke ili cure da cujem. </p><p></p><p>Prvi problem je taj sto na jednoj biljci su pocele neke bijele flekice po listovima biljke i kao da imaju neke male rupice di su te bijele flekice. </p><p></p><p>A drugi problem je da na jednoj biljci su rubovi listova kao sprzeni, mislim da je to od vode da sam previse zalio. :icon_confused: </p><p></p><p>I jel bi moglo skoditi biljkama sto nema sunca, tako je neko sugavo vrijeme da je stalno kisa ili oblacno. Inace su moje biljke preko dana vani ako ima sunca a preko noci su u kuci. </p><p></p><p>Biljke su mi vec dovoljno velike da pocnem gnojiti i mislio sam napraviti gnojivo od koprive i maslacka pa sad me zanima jel se smije koristit oba dva gnojiva npr. jedan dan pognojim s koprivom a za par dana s maslackom. Hvala unaprijed :icon_biggrin:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Don_Pacone, post: 287819, member: 38926"] poz. ljudi... :icon_smile: imam neke probleme i pitanja pa bi htio neke iskusne decke ili cure da cujem. Prvi problem je taj sto na jednoj biljci su pocele neke bijele flekice po listovima biljke i kao da imaju neke male rupice di su te bijele flekice. A drugi problem je da na jednoj biljci su rubovi listova kao sprzeni, mislim da je to od vode da sam previse zalio. :icon_confused: I jel bi moglo skoditi biljkama sto nema sunca, tako je neko sugavo vrijeme da je stalno kisa ili oblacno. Inace su moje biljke preko dana vani ako ima sunca a preko noci su u kuci. Biljke su mi vec dovoljno velike da pocnem gnojiti i mislio sam napraviti gnojivo od koprive i maslacka pa sad me zanima jel se smije koristit oba dva gnojiva npr. jedan dan pognojim s koprivom a za par dana s maslackom. Hvala unaprijed :icon_biggrin: [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom