Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Rizla189" data-source="post: 278815" data-attributes="member: 38519"><p>Pozdrav,</p><p></p><p>Evo, obe su mrtve.</p><p>Prvo bih htio reci nekim ljudima da to sto nisam pribavio uvijete za kvalitetan grow NE znaci da nisam citao i da ne znam stvari tipa da se pusi cvijet a ne lisce, a pogotovo da sad netko objasnjava trivijalne stvari kao sto je gnojenje sa gnojivom za vegetaciju u fazi vegetacije (pristupanje novim clanovima kao da su blago-retardirane osobe samo zbog toga sto po nivou znanja nisu vama ravni je sasvim krivi pristup). To sto sam htio nesto probati i nisam imao uvijete da to napravim na (dovoljno) dobar nacin nikako ne znaci da se nisam trudio oko toga i da nisam procitao i usvojio elementarne stvari. Dakle kako je netko gore spomenuo da sam pao na uzgajanju, tako je nekoliko clanova palo na odnosu prema novijim clanovima.</p><p></p><p>Trosio sam struju 2 mjeseca za djabe.. Ma ***** mi se, ta zarulja bi na mjesec dana napravila razliku u racunu 30ak kuna u slucaju da radi 24/7 tako da je ta cijena smijesna s obzirom da sam naucio neke stvari i samim time sto nisam uspio a neke i dok sam se susretao s problemima kroz tih 2 mjeseca.</p><p></p><p>@PowerSeed od outdoora nista!</p><p></p><p>Znaci sada mi je plan skupiti novce za neko normalno sjemenje (u planu mi je neki automatik, sto brzi), nabavka 150W HPS-a i malo povecati box kako bi stale 2-3 biljke u razlicitim cvijetnjacima od 3-5l.... Kad nesto od toga bude onda potrazim mentora i probam to napraviti kako se spada, a do tad imam nekako gorak okus u ustima glede foruma....Nazalost.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rizla189, post: 278815, member: 38519"] Pozdrav, Evo, obe su mrtve. Prvo bih htio reci nekim ljudima da to sto nisam pribavio uvijete za kvalitetan grow NE znaci da nisam citao i da ne znam stvari tipa da se pusi cvijet a ne lisce, a pogotovo da sad netko objasnjava trivijalne stvari kao sto je gnojenje sa gnojivom za vegetaciju u fazi vegetacije (pristupanje novim clanovima kao da su blago-retardirane osobe samo zbog toga sto po nivou znanja nisu vama ravni je sasvim krivi pristup). To sto sam htio nesto probati i nisam imao uvijete da to napravim na (dovoljno) dobar nacin nikako ne znaci da se nisam trudio oko toga i da nisam procitao i usvojio elementarne stvari. Dakle kako je netko gore spomenuo da sam pao na uzgajanju, tako je nekoliko clanova palo na odnosu prema novijim clanovima. Trosio sam struju 2 mjeseca za djabe.. Ma ***** mi se, ta zarulja bi na mjesec dana napravila razliku u racunu 30ak kuna u slucaju da radi 24/7 tako da je ta cijena smijesna s obzirom da sam naucio neke stvari i samim time sto nisam uspio a neke i dok sam se susretao s problemima kroz tih 2 mjeseca. @PowerSeed od outdoora nista! Znaci sada mi je plan skupiti novce za neko normalno sjemenje (u planu mi je neki automatik, sto brzi), nabavka 150W HPS-a i malo povecati box kako bi stale 2-3 biljke u razlicitim cvijetnjacima od 3-5l.... Kad nesto od toga bude onda potrazim mentora i probam to napraviti kako se spada, a do tad imam nekako gorak okus u ustima glede foruma....Nazalost. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom