Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ojebina" data-source="post: 277214" data-attributes="member: 38451"><p>Trenutno nemam sa cime da slikam, dacu osnovne podatke. Posadio sam sjemenke, stara je 9dana i visoka je 7,5cm</p><p>Vrstu posude sam vec rekao ali ne znam tacno kolika je zapremina iste jer je odrezak od flase. Zemlja je sumska crnica i nisam je nicim gnojio. Zaljevam po potrebi tako da zemlja nikad nije suva a voda je izvorska tj ona koju koristim za pice. Ne znam koji ph moje vode. Prostorija je od 7 kvadrata. ne koristim lampe samo svjtlost preko dana (otkako je iznikla mozda je jedan dan bio suncan) i sobnu sijalicu uvece koja jae 75w. Nemam iskustva u uzgajanju jer mi je ovo prvi put.</p><p>Jbg sliku nemam ali valjda ce i to biti. Planiram outdoor pa me interesovalo dali su ove posude dovoljne da biljka u njima bude npr mjesec dana. Biljka je visoka 7.5 cm tanka i listovi su skroz mali ali vise o njenom izgledu kada nabavim aparat valjda vec sutra? pozz i hvala na razumjevanju i usput se izvinjavam ako spamujem i postavljam mozda nerealna pitanja, jbg.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ojebina, post: 277214, member: 38451"] Trenutno nemam sa cime da slikam, dacu osnovne podatke. Posadio sam sjemenke, stara je 9dana i visoka je 7,5cm Vrstu posude sam vec rekao ali ne znam tacno kolika je zapremina iste jer je odrezak od flase. Zemlja je sumska crnica i nisam je nicim gnojio. Zaljevam po potrebi tako da zemlja nikad nije suva a voda je izvorska tj ona koju koristim za pice. Ne znam koji ph moje vode. Prostorija je od 7 kvadrata. ne koristim lampe samo svjtlost preko dana (otkako je iznikla mozda je jedan dan bio suncan) i sobnu sijalicu uvece koja jae 75w. Nemam iskustva u uzgajanju jer mi je ovo prvi put. Jbg sliku nemam ali valjda ce i to biti. Planiram outdoor pa me interesovalo dali su ove posude dovoljne da biljka u njima bude npr mjesec dana. Biljka je visoka 7.5 cm tanka i listovi su skroz mali ali vise o njenom izgledu kada nabavim aparat valjda vec sutra? pozz i hvala na razumjevanju i usput se izvinjavam ako spamujem i postavljam mozda nerealna pitanja, jbg. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom