Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="THEpocetnik666" data-source="post: 257431" data-attributes="member: 36113"><p>molio bi pomoc oko growa izbacit cu slike mozda i danas nemam fotic trenutno : / ....pa bi molio za pomoc nesta mi se listovi suse a biljcice su 30 cm imam ih 3 al nije normalno susenje nego odjednom od normalno zelenih listova, se osuse vrsike i ide dalje od vrsike prema pocetku lista i malo kao posmeđe prvi put ovo vidim.i to mi se desava na dvije b a na trecoj su doljni listovi novi sto niknu svjetlo zeleni s nekim zutim pjegicama, al na njoj nema ovog da se suse listovi....zaljevam sa hesi starterom...svaki dan dec ispod svake nekad svaki drugi 2 deca u saksijama su od 30x25cm zemlju kupovnu sam pomjesao sa stiroporom tak da ima prozracnost...lampu imam 400w hps tem im je 27-30c (30 samo kad uprzi sunce pa je i vani jako toplo pa ondak se podigne malo al to bude samo 3 sata jer po noci sam metnio period pa hvata malo jutra pa zato se podigne al to samo nekad mozda jednom u tj. dana) al uglavnom je 27c vlaznost od 40-50% stalno...i to susenje se desava samo na nekim listovima mozda 3 lista na svakoj biljci kao da su se zarazili s necim probo sam na jednoj odsjec kompletno takav list i nakon nekog vremena poceo je drugi tak neke boje da dobija i susi se, a ostali listovi rastu normalno : ////////////////////////////////////// help</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="THEpocetnik666, post: 257431, member: 36113"] molio bi pomoc oko growa izbacit cu slike mozda i danas nemam fotic trenutno : / ....pa bi molio za pomoc nesta mi se listovi suse a biljcice su 30 cm imam ih 3 al nije normalno susenje nego odjednom od normalno zelenih listova, se osuse vrsike i ide dalje od vrsike prema pocetku lista i malo kao posmeđe prvi put ovo vidim.i to mi se desava na dvije b a na trecoj su doljni listovi novi sto niknu svjetlo zeleni s nekim zutim pjegicama, al na njoj nema ovog da se suse listovi....zaljevam sa hesi starterom...svaki dan dec ispod svake nekad svaki drugi 2 deca u saksijama su od 30x25cm zemlju kupovnu sam pomjesao sa stiroporom tak da ima prozracnost...lampu imam 400w hps tem im je 27-30c (30 samo kad uprzi sunce pa je i vani jako toplo pa ondak se podigne malo al to bude samo 3 sata jer po noci sam metnio period pa hvata malo jutra pa zato se podigne al to samo nekad mozda jednom u tj. dana) al uglavnom je 27c vlaznost od 40-50% stalno...i to susenje se desava samo na nekim listovima mozda 3 lista na svakoj biljci kao da su se zarazili s necim probo sam na jednoj odsjec kompletno takav list i nakon nekog vremena poceo je drugi tak neke boje da dobija i susi se, a ostali listovi rastu normalno : ////////////////////////////////////// help [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom