Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="KorisnikVutre" data-source="post: 256458" data-attributes="member: 29587"><p>Pozdrav ljudi, imam jedno cudno pitanje. U growu koji mi je sada u toku imam jednu biljku (LSD-Barneys Farm) koja napreduje kao luda i deblja se i sve je ok sto se tice razvoja, ali nikako da vidim kristale po njoj i jos je onako zelenka.. e sada receno mi je da se nemoze dogoditi da biljka ne sazrije, ali sam toliko zabrinut i nervozan oko nje da mi pretpostavka nije dovoljna. Sve biljke u satoru su u cvjetanju 45+ dana, i na svakoj vidim kristale i thc i ljepljive su kad ih diram kao lude, osim tog LSD-a.. njega dirnem, gurnem prst medu kifove i nema nista ljepila sto je i logicno posto izgleda zeleno, bas mlad. Ali me cudi zasto su mi sve druge normalne, a on je takav, pa moja pitanja glasi: Dali se stvarno nemoze dogoditi da biljka ne sazrije kao sto mi je receno, i npr ako je moguce da se to dogodi, koliko bih trebao biti zabrinut? Moram naglasiti da 1 vrh od te biljke ima nesto kristala po sebi, a svi drugi vrhovi nemaju ni 100 kristalica skupa..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KorisnikVutre, post: 256458, member: 29587"] Pozdrav ljudi, imam jedno cudno pitanje. U growu koji mi je sada u toku imam jednu biljku (LSD-Barneys Farm) koja napreduje kao luda i deblja se i sve je ok sto se tice razvoja, ali nikako da vidim kristale po njoj i jos je onako zelenka.. e sada receno mi je da se nemoze dogoditi da biljka ne sazrije, ali sam toliko zabrinut i nervozan oko nje da mi pretpostavka nije dovoljna. Sve biljke u satoru su u cvjetanju 45+ dana, i na svakoj vidim kristale i thc i ljepljive su kad ih diram kao lude, osim tog LSD-a.. njega dirnem, gurnem prst medu kifove i nema nista ljepila sto je i logicno posto izgleda zeleno, bas mlad. Ali me cudi zasto su mi sve druge normalne, a on je takav, pa moja pitanja glasi: Dali se stvarno nemoze dogoditi da biljka ne sazrije kao sto mi je receno, i npr ako je moguce da se to dogodi, koliko bih trebao biti zabrinut? Moram naglasiti da 1 vrh od te biljke ima nesto kristala po sebi, a svi drugi vrhovi nemaju ni 100 kristalica skupa.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom