Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jesse Pinkman" data-source="post: 249088" data-attributes="member: 35003"><p>@rakija</p><p>ok. i to je opcija ali koliko dugo moze zivjeti biljka u vegetaciji? Da li bude zetva siromasnija kod automatika ako se prebace na 12/12? Mislim da sam negdje citao da bude manje uroda i da je 18/6 ili 20/4 optimalno.</p><p></p><p>@Power Seed</p><p></p><p>malo sam zakrenio ventilator da puse odozdo prema lampi gore i smanjio razmak od biljke i lampe na jedno 35cm. trenutna temperatura na vrhu biljke je 27-28°c a relativna vlaznost 57%. Mislim da ne mogu utjecati na vlaznost i temperaturu kad su svjetla ugasena jer je box u podrumu koji je suh i nije star 100 godina ali je ipak vlaznost oko 78% jbg.</p><p></p><p>A sto se tice onih slike odnosto svijetlih vrhova od lista? Sta mislis sta je to?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jesse Pinkman, post: 249088, member: 35003"] @rakija ok. i to je opcija ali koliko dugo moze zivjeti biljka u vegetaciji? Da li bude zetva siromasnija kod automatika ako se prebace na 12/12? Mislim da sam negdje citao da bude manje uroda i da je 18/6 ili 20/4 optimalno. @Power Seed malo sam zakrenio ventilator da puse odozdo prema lampi gore i smanjio razmak od biljke i lampe na jedno 35cm. trenutna temperatura na vrhu biljke je 27-28°c a relativna vlaznost 57%. Mislim da ne mogu utjecati na vlaznost i temperaturu kad su svjetla ugasena jer je box u podrumu koji je suh i nije star 100 godina ali je ipak vlaznost oko 78% jbg. A sto se tice onih slike odnosto svijetlih vrhova od lista? Sta mislis sta je to? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom