Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jesse Pinkman" data-source="post: 249054" data-attributes="member: 35003"><p>Power Seed imas mozda pravo. Svjetlo je na 18/6 citavo vreme i upravo sam vidio gresku. Critical nije automatic. Tu jednu sjemenku sam dobio gratis uz ovih 5 koje sam kupio. Oce se nesta desiti sa automaticima ako prebacim na 12/12 svijetlo?</p><p></p><p>Znaci da ih dnevno dok je mrak ne smijem kontrolirati i otvarati box zbog Criticala?</p><p></p><p>Znaci tvoje je misljenje da nije do gnojenja? Isto tako sam uocio da su najgornji listovi od najvislje biljke malo prema dole savijeni. Mozda od temperature? Mozda im je HPS joc vruca nego MH lampa pa se zato savijaju i zute?</p><p></p><p>Razmak je ostao isti izmedju sijalice i vrhova biljki kad sam promijenio sa MH na HPS (zuto crveno svjetlo)</p><p></p><p></p><p>Jos jednom puno hvala na odgovoru. Jako cijenim tvoju pomoc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jesse Pinkman, post: 249054, member: 35003"] Power Seed imas mozda pravo. Svjetlo je na 18/6 citavo vreme i upravo sam vidio gresku. Critical nije automatic. Tu jednu sjemenku sam dobio gratis uz ovih 5 koje sam kupio. Oce se nesta desiti sa automaticima ako prebacim na 12/12 svijetlo? Znaci da ih dnevno dok je mrak ne smijem kontrolirati i otvarati box zbog Criticala? Znaci tvoje je misljenje da nije do gnojenja? Isto tako sam uocio da su najgornji listovi od najvislje biljke malo prema dole savijeni. Mozda od temperature? Mozda im je HPS joc vruca nego MH lampa pa se zato savijaju i zute? Razmak je ostao isti izmedju sijalice i vrhova biljki kad sam promijenio sa MH na HPS (zuto crveno svjetlo) Jos jednom puno hvala na odgovoru. Jako cijenim tvoju pomoc. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom