Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jesse Pinkman" data-source="post: 249050" data-attributes="member: 35003"><p>Kao prvo puno puno hvala na odgovoru. Moram uslikat sa fotoaparatom sutra jer ovo su slike za mobitela. da prve dve imaju vec cvjetove, odnosno svih pet od iste vrste (AK automatic feminized) cvjetaju vec. Ona slika od vrha je Critical feminized, druga vrsta biljke za koju nikako nisam siguran. Mislim feminizirano je sjeme, trebala bi biti zenska ali ne izgleda mi na zensko. Mislim ja sam jos amater pa mi je tesko prepoznati.</p><p></p><p>evo sve sto te zanima:</p><p></p><p>zemlja: Composana Qualitätsblumenerde</p><p></p><p>voda se regulira na 6,2 do 6,5</p><p></p><p>pusuda okrugle za cvijece 9L volumena</p><p></p><p>drenaza u Posudama za cvijece od glinenich kuglica (kad zalijem biljke voda odmah iscuri u tanjur ispod)</p><p></p><p>Tropf Blumat automatsko navodnjavanje kap po kap. ima senzore u zemlji koji kad presuse pustaju vodu. kad se biljka napije i zemlja se navlazi oni zatvore ventile. To mi je prije svega zbog godisnjeg odmora na koji idem u 8. mjesecu pa sam u fazi testiranja istog.</p><p></p><p>Gnijivo vegetacija: Compo NPK 7-3-6 (samo jednom pognojio u vegi prije ca. 14 dana)</p><p></p><p>Gnojivo cvjetanje: Canna Terra Flores (samo jednom pognojio kao sto sam rekao u gornjem postu, prije 3 -4 dana, kako pise na pakovanju 50ml na 10L vode tj. 5ml na litru i zalio svaku sa litrom te pognojene vode)</p><p></p><p>temperatura u boxu (90 x 90 x 190) kad je upaljeno svijetlo oko 30 - 35 °c, vlaznost oko 40%</p><p></p><p>temperatura u boxu (90 x 90 x 190) kad je ugaseno svijetlo 20°c vlaznost 78%</p><p></p><p>GHE PH minus kiselina za spustanje PH</p><p></p><p>ulazni ventilator 125mm 220V</p><p></p><p>PH meter digitalni</p><p></p><p>hurricane mali ventilator za mjesanje zraka</p><p></p><p>odvod zraka: cijevni ventilator sa filterom (aktivni ugljen)</p><p></p><p>svjetlo za vegu: 400w MH (do prije 5 dana od samog pocetka)</p><p></p><p>svjetlo za cvjetanje: 400w HPS (stavljena prije 5 dana nakon sto su pocele cvijetati) udaljenost lampe od biljaka ca. 40 - 60 cm, ovisi o velicini biljke. nisu sve iste, cak su jako velikih razlika u visini.</p><p></p><p></p><p>eto ako jos nesta treba, reci pa cu ti odgovoriti.</p><p></p><p>puno hvala unaprijed.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jesse Pinkman, post: 249050, member: 35003"] Kao prvo puno puno hvala na odgovoru. Moram uslikat sa fotoaparatom sutra jer ovo su slike za mobitela. da prve dve imaju vec cvjetove, odnosno svih pet od iste vrste (AK automatic feminized) cvjetaju vec. Ona slika od vrha je Critical feminized, druga vrsta biljke za koju nikako nisam siguran. Mislim feminizirano je sjeme, trebala bi biti zenska ali ne izgleda mi na zensko. Mislim ja sam jos amater pa mi je tesko prepoznati. evo sve sto te zanima: zemlja: Composana Qualitätsblumenerde voda se regulira na 6,2 do 6,5 pusuda okrugle za cvijece 9L volumena drenaza u Posudama za cvijece od glinenich kuglica (kad zalijem biljke voda odmah iscuri u tanjur ispod) Tropf Blumat automatsko navodnjavanje kap po kap. ima senzore u zemlji koji kad presuse pustaju vodu. kad se biljka napije i zemlja se navlazi oni zatvore ventile. To mi je prije svega zbog godisnjeg odmora na koji idem u 8. mjesecu pa sam u fazi testiranja istog. Gnijivo vegetacija: Compo NPK 7-3-6 (samo jednom pognojio u vegi prije ca. 14 dana) Gnojivo cvjetanje: Canna Terra Flores (samo jednom pognojio kao sto sam rekao u gornjem postu, prije 3 -4 dana, kako pise na pakovanju 50ml na 10L vode tj. 5ml na litru i zalio svaku sa litrom te pognojene vode) temperatura u boxu (90 x 90 x 190) kad je upaljeno svijetlo oko 30 - 35 °c, vlaznost oko 40% temperatura u boxu (90 x 90 x 190) kad je ugaseno svijetlo 20°c vlaznost 78% GHE PH minus kiselina za spustanje PH ulazni ventilator 125mm 220V PH meter digitalni hurricane mali ventilator za mjesanje zraka odvod zraka: cijevni ventilator sa filterom (aktivni ugljen) svjetlo za vegu: 400w MH (do prije 5 dana od samog pocetka) svjetlo za cvjetanje: 400w HPS (stavljena prije 5 dana nakon sto su pocele cvijetati) udaljenost lampe od biljaka ca. 40 - 60 cm, ovisi o velicini biljke. nisu sve iste, cak su jako velikih razlika u visini. eto ako jos nesta treba, reci pa cu ti odgovoriti. puno hvala unaprijed. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom