Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jesse Pinkman" data-source="post: 245264" data-attributes="member: 35003"><p>e sorry jbg. ma ove moje svabe seru ovdje po forumima da se sjemenke kad proklijaju stave u "anzuchterde". to ti je grubo prevedeno zemlja za najraniji uzgoj, odmah poslje klijanja. znaci da proklijale sjemenke prvo idu u nju pa onda u "normalnu zemlju" zato sto navodno ima vise gnojiva koje biljci na pocetku uopce ne treba.</p><p></p><p>ali dobro, ako ti kazes da je to u redu tako onda ti vjerujem jer. kao pocetnik je zajebano ovo sve. investiras par stotina eura za sve to i nadjes 100 razlicitih uputstava i 1000 misljenja kako bi to trebalo raditi na internetu. vidim da je raja kod nas "normalnija" sto se tice toga. nisu tako ustogljeni i super precizni ko svebe a i vidim da imate super rezultate uzgajanja.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jesse Pinkman, post: 245264, member: 35003"] e sorry jbg. ma ove moje svabe seru ovdje po forumima da se sjemenke kad proklijaju stave u "anzuchterde". to ti je grubo prevedeno zemlja za najraniji uzgoj, odmah poslje klijanja. znaci da proklijale sjemenke prvo idu u nju pa onda u "normalnu zemlju" zato sto navodno ima vise gnojiva koje biljci na pocetku uopce ne treba. ali dobro, ako ti kazes da je to u redu tako onda ti vjerujem jer. kao pocetnik je zajebano ovo sve. investiras par stotina eura za sve to i nadjes 100 razlicitih uputstava i 1000 misljenja kako bi to trebalo raditi na internetu. vidim da je raja kod nas "normalnija" sto se tice toga. nisu tako ustogljeni i super precizni ko svebe a i vidim da imate super rezultate uzgajanja. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom