Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="nikolaj@84" data-source="post: 244772" data-attributes="member: 34780"><p>e,ovako:biljke su mi napolju,dobijaju oko sest sati direktnog sunca.stare su oko mesec i po i visoke oko 25 cm.od djubriva su dobijale ureu i slavol tecno djubrivo.imam sledeci problem:listova sada nema na njima sve do vrha.jednostavno vrh lista dobije braon boju i uvija se ka stablu dok se ne osusi.da li mogu da ih spasim obzirom da sam ih kasno posejao i da su blago receno zakrzljale,i sta da uradim?treba imati u vidu da su one u plasticni casama od 2dl.trebao bi ih ove nedelje presadjivati,nisam mogao ranije zbog tehnickih problema.da,i posejane su iz semenki sve.a ima i jos jedna stvar koja me brine:jako svetlo zelenu boju imaju listovi,gotovo da vuce na zuto.unapred hvala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikolaj@84, post: 244772, member: 34780"] e,ovako:biljke su mi napolju,dobijaju oko sest sati direktnog sunca.stare su oko mesec i po i visoke oko 25 cm.od djubriva su dobijale ureu i slavol tecno djubrivo.imam sledeci problem:listova sada nema na njima sve do vrha.jednostavno vrh lista dobije braon boju i uvija se ka stablu dok se ne osusi.da li mogu da ih spasim obzirom da sam ih kasno posejao i da su blago receno zakrzljale,i sta da uradim?treba imati u vidu da su one u plasticni casama od 2dl.trebao bi ih ove nedelje presadjivati,nisam mogao ranije zbog tehnickih problema.da,i posejane su iz semenki sve.a ima i jos jedna stvar koja me brine:jako svetlo zelenu boju imaju listovi,gotovo da vuce na zuto.unapred hvala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom