u principu jedno isto (ali samo pod uslovom da nije prethodno preterao sa hranom, a lici da nije; za sadajedno je kad kad palac kaze flush,sensi dva put voda pa hrana..a ja npr samo smanji malo hranu nastavi slicnim tempom
u principu jedno isto (ali samo pod uslovom da nije prethodno preterao sa hranom, a lici da nije; za sadajedno je kad kad palac kaze flush,sensi dva put voda pa hrana..a ja npr samo smanji malo hranu nastavi slicnim tempom
svetlo 28-31 C
i jednu od 15W
Pa nez ja sam ti prije nekolko dana, sedmicu, savjetovao da podignes svjetlo na 30-35 cm a ti si ostavio na 13 do 20 cm + temparatura do 31 stepen u cvjetanju je prevelika. Nebi trebala prelaziti 26c u cvjetanju posebno. Pred kraj i hladnije oko 20-23c dnevna...ovaj najvisi je bio na 15cm,a sad je na 20,ostali su sad na 13 do 20
zadnja 2 zaljevanja, ca 5mL na L vodeKad i dal da ih zasecerim?
to će biti ok, možeš pred kraj (zadnja 1-2 tjedna) početi i skraćivati trajanje dana ako imaš volje, glumi jesen maksimalno,sad sam na oko 63w sve 3000k
čisto sumnjam da ima tu dovoljno snage i da je refleksija dovoljno jaka, možda se varam, za sljedeću avanturu samo objeli stranice pa si siguran da nema hotspota.hotspot
tako nešto, ukidaš im po 15min ujutro i uvečer svaki dan zadnjih 10-15 dana (a dodaješ melasu sa vodom)Ili prvih 7 dana 11-13 zadnjih 7 dana 10-14?
ma uzmi nekakv kuhinjski ormarić, ono tipa ikea, lesnina 20-30 E sklepaj nešto drveno sličnih gabarita ako si u mogućnostihamer?
bez da znaš kakvo je stanje u zemlji ovo ti je po meni kocka. bar ph runoffa da možeš izmjeriti..... ajde pola doze probajpa tek posle mozda full bloom?
Sta mislite,za koliko ce da zavrse?
Ajd' samo da budemo parlamentarni, da ne spamujemo više i ostavimo ovu temu za ljude kojima stvarno treba pomoć u uzgoju.Ne zanima me procena berbe
Brate sada je na 250w i 30 je od lampe ...sad je u mraku i pod katanac sutra stize slika)na kolko wata je lampa sad daj neku sliku koliko je lampa udaljena od vrha biljke malo vise informacija...
Trenutno smo na V29, B20 dana.
Odrađen je jedan jači loli, ali sam trenutno u nedoumici. Naime iz glavnih stabiljika je izbilo dosta mali grana koje sve piče gore, ali ima ih jako puno pa mi sve to smrdi na puno popcorn budova, sto naravno nije bas pozeljna pojava.
Opcija je da skinm te grančice i tako napravim bolje uvjete za main budove, ili da skinem dio tih manjih grana ili da ne diram?
Evo fotki: