Imam problema kod uzgoja listovi su počeli prvo da blijede, a sada na novim listovima vrhovi žute, kao da su spaljeni, mislim da bi moglo imati veze sa prezaljevanjem, visokom vlagom ili pH-om, nemam nekog naročitog iskustva u indoor uzgoju, molim za pomoć nekog iskusnijeg growera da mi da potrebne upute koji bi mogli spasiti ovaj grow, što se tiče upitnika iz prvog posta:
1.Uzgajate li svoje biljke iz sjemenki ili klonova(reznica): Sjemenke
2.Koliko su stare vaše biljke: jedna je proklijala prije na nekih 7 dana, RQS i Critical Mass, ova sa slike ispod je stara nekih 20 dana.
3.Koliko su visoke vaše biljke: 20 cm (LST)
4.Kolike su tegle ili posude u kojima su vaše biljke: 10L
5.Kakva je vaša zemlja (Sa čime ste ju mješali , jel zagnojena, ): Plantella, nije zagnojena
6.Kako često zaljevate i kakvu vodu koristite: Zaljevao sam 2 puta u tih mjesec dana po cca 2,5 L, zemlja mi se čini još vlažna, a i mjerač pokazuje dovoljnu vlažnost, voda je iz slavine
7.Kakav je ph vaše vode (bar približno ako imate lakmus ph tester): 8
8.Kakva gnojiva koristite i kakav je omjer N:K (odnosno dušika,fosfora i kalija): Ne koristim gnojivo još
9.Kakva svjetla koristite (koliko wata koliko lumena,HPS,MH,fluo,halogen,običnu): COB LED 120W
10.Koliko su lampe blizu biljki (udaljenost od vrha biljki): 60 cm
11.Koliki je vaš prostor u kojem gajite (u metrima kvadratnim ): box 120x60x40 cm
12.Kolika je temperatura i vlaga u vašem prostoru za uzgoj: Uglavnom 27 C, tajmer za ovlaživač sam podesio da se pali kada padne ispod 60%, a gasi kada pređe 80%
13.Koliki je ph zemlje: 8
14.Dali ste uočili nekakve insekte u vašem prostoru za uzgajanje: U početku je bilo više kao mušice, ali mislim da to nije uzrok mog problema
15.Koliko imate iskustva u uzgajanju: Drugi indoor grow
16.Fotografije: