Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Afghan kush ryder auto (WoS) 12/12 400W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mala tihana" data-source="post: 521915" data-attributes="member: 58279"><p>pozdrav vutras,nadam se da je afgan ok imao sam isti problem lani sa 2046 jako su osjetljivi na gnojiva i izuzetno se mora paziti na vodu jako ju unistava na korjenu pa pocne onako izgledat ja sam problem saniro sa novom teglom nova guankanamo zemljom bogatom svim sta joj bas izuzetno odgovara i samo hesi kit tabs jedno jace zaljevanje i skroz se preporodila skroz buknula i doslovno za 10ak dana jos jednom samo boost za cvjet jaci i reakcija je nevjerojatna potpuni preobrazaj kao potpuno drugo stablo moj savjet je definitivno i zemlja i HESI vrjedi apsolutno svake lipe nakon toga nikad vise nesto drugo cjeli set je sad na akciji u online trgovini oko 60eura izuzetno jeftino i preporucam ga svakako meni je sve spasio i jako ubrzo sve faze biljke inace set kosta 1900kn zato kazem pogledaj ako te zanima stvarno se isplati na ocigled sretno i nadam se dobrom rezultatu a sto se tice big buda svaka cast bas imas ukusa i on i afgan su mi sad na redu ako sve bude ok</p><p></p><p></p><p>nema stresa za automat i mislim da je covjek potpuno u pravu krivo vrjeme jede vise svjetla i probaj sa HESI BOOST-OM vrjedit ce svake lipe</p><p></p><p></p><p>iskreno dobro to izgleda i netreba preskakat drzi raspored obavezno ocito je dobar samo probaj boost za flower meni samo hesi vec drugu sezonu radi i od kad sam preso na njihov set koji ima bas sve potrebno od koljevke do groba a sad je na velikom snizenju i isplati se svake lipe i nebi ga mjenjao za nista</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mala tihana, post: 521915, member: 58279"] pozdrav vutras,nadam se da je afgan ok imao sam isti problem lani sa 2046 jako su osjetljivi na gnojiva i izuzetno se mora paziti na vodu jako ju unistava na korjenu pa pocne onako izgledat ja sam problem saniro sa novom teglom nova guankanamo zemljom bogatom svim sta joj bas izuzetno odgovara i samo hesi kit tabs jedno jace zaljevanje i skroz se preporodila skroz buknula i doslovno za 10ak dana jos jednom samo boost za cvjet jaci i reakcija je nevjerojatna potpuni preobrazaj kao potpuno drugo stablo moj savjet je definitivno i zemlja i HESI vrjedi apsolutno svake lipe nakon toga nikad vise nesto drugo cjeli set je sad na akciji u online trgovini oko 60eura izuzetno jeftino i preporucam ga svakako meni je sve spasio i jako ubrzo sve faze biljke inace set kosta 1900kn zato kazem pogledaj ako te zanima stvarno se isplati na ocigled sretno i nadam se dobrom rezultatu a sto se tice big buda svaka cast bas imas ukusa i on i afgan su mi sad na redu ako sve bude ok nema stresa za automat i mislim da je covjek potpuno u pravu krivo vrjeme jede vise svjetla i probaj sa HESI BOOST-OM vrjedit ce svake lipe iskreno dobro to izgleda i netreba preskakat drzi raspored obavezno ocito je dobar samo probaj boost za flower meni samo hesi vec drugu sezonu radi i od kad sam preso na njihov set koji ima bas sve potrebno od koljevke do groba a sad je na velikom snizenju i isplati se svake lipe i nebi ga mjenjao za nista [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Afghan kush ryder auto (WoS) 12/12 400W
Bottom