Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Advanced Nutrients đubriva i ishrana biljaka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Smotulja2296" data-source="post: 701119" data-attributes="member: 69025"><p>Pozdrav svima </p><p>Imam par dvojbi pa ako netko iskusniji moze dat odgovore,prvi put radim sa AN gnjojivima dosad samo plantela i neke domace mixeve da ne duljim puno....</p><p>Dobio sam Connoisseur A i B i sve sa hobbyiste tablice (Voodo Juice , Big Bud, B52,Overdrive) grow mi je outdoor do sada ide odlicno zdravo, jako i dosta visoko pa me zanima sljedece...</p><p>1.Connosseur A i B davati skupa ili odvojeno,koliko puta tjedno (samo jednom ili svaki put kad zalijevam)</p><p>2.Po tablici se sve daje na 2ml/1L, posto je bilja jaka i velika skoro 3 M jeli pametno ici sa jacim dozama npr 10Ml/5L </p><p>3.Neka se gnjojiva daju u istom tjednu posto sam u mogucnosti samo 2 puta tjedno gnjojiti jeli moze ici Npr Big Bud i B52 u istom danu ali u razlicitim bocama...</p><p>4.Koliko sve to ima smisla ako mogu gnjojiti samo 2 puta tjedno kao sto sam gore iznad naveo</p><p>Hvala unaprijed na odgovorima!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Smotulja2296, post: 701119, member: 69025"] Pozdrav svima Imam par dvojbi pa ako netko iskusniji moze dat odgovore,prvi put radim sa AN gnjojivima dosad samo plantela i neke domace mixeve da ne duljim puno.... Dobio sam Connoisseur A i B i sve sa hobbyiste tablice (Voodo Juice , Big Bud, B52,Overdrive) grow mi je outdoor do sada ide odlicno zdravo, jako i dosta visoko pa me zanima sljedece... 1.Connosseur A i B davati skupa ili odvojeno,koliko puta tjedno (samo jednom ili svaki put kad zalijevam) 2.Po tablici se sve daje na 2ml/1L, posto je bilja jaka i velika skoro 3 M jeli pametno ici sa jacim dozama npr 10Ml/5L 3.Neka se gnjojiva daju u istom tjednu posto sam u mogucnosti samo 2 puta tjedno gnjojiti jeli moze ici Npr Big Bud i B52 u istom danu ali u razlicitim bocama... 4.Koliko sve to ima smisla ako mogu gnjojiti samo 2 puta tjedno kao sto sam gore iznad naveo Hvala unaprijed na odgovorima! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Advanced Nutrients đubriva i ishrana biljaka
Bottom