Znam da su AN gnjojiva dosta jaca,ali sam mislim posto je biljka toliko velika da bi mogla i jaca doza nego sto pise na boci,jer zadnja joj je bila 125Ml/7L Plantelle kojoj je inace na bovi 15/2 L i sve je bez problema pojela...Inace je u potu od 150 L samog Podgrounda!Ako piše na boci, da se daje 2ml na litru vode,kakvo je to pitanje?
Tako bi trebalo!
Mješate a i b u vodi(tako mora iči) i sve od ANa može se miješat zajedno. Nema potreba za
Ako mislite, da možete samo dva puta do sajta, jednom full dozu, jednom voda, ovisi o strainu i kako podnosi hranu!
Probajte sa svime u pola doze, svako zaljevanje. Ili jednom hrana(Connoisseur) jednom boosteri(Big bud i B52). Vodoojuice se daje prva dva tjedna u vegetaciji i cvatu, ali može se davat i do 4.tjedna,jer je dobar u kombinaciji sa Big budom i B-52...
Nemojte davat duple doze, jer čete spalit biljke. Isto, neznam jel su u potovima/vazama ili u zemlji. O tome isto ovisi i onda idu jače doze, ako su u zemlji
Overdrive ide zadnja dva tjedna i tu izbacite Big bud, ali treba dobro tempirat, jer bi trebala zadnjih 10ak dana biti na čistoj vodi!
Poslednja izmena od urednika: