Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Advanced Nutrients đubriva i ishrana biljaka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Malica" data-source="post: 698989" data-attributes="member: 73278"><p>Pozdrav ekipa! Potrebna mi je sad velika pomoc jer zapravo ni ne znam sta cinim i imam tisucu upitnika iznad glave (prvi grow, outdoor). Zasad sam koristila neki gnoj od plantelle za vege fazu , bukvalno dobila sam ga na poklon i uputili su me kako i sta s tim bez da preispitujem previse. Kad ga je nestalo koristila sam mjesavinu zivotinjskog gnoja kojeg sam takodjer dobila od nekog growera. sad zelim gnoj za fazu cvjetanja i nemam pojma kako i sta. Zanima me Iguana Juice Bloom, kakva su iskustva, s cim jos da ga koristim, Ciljam jos na Big Bud. Ili mozda B52 s big budom?</p><p>Da li je pametno sad s plantelle prelazit na an u fazi cvjetanja?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malica, post: 698989, member: 73278"] Pozdrav ekipa! Potrebna mi je sad velika pomoc jer zapravo ni ne znam sta cinim i imam tisucu upitnika iznad glave (prvi grow, outdoor). Zasad sam koristila neki gnoj od plantelle za vege fazu , bukvalno dobila sam ga na poklon i uputili su me kako i sta s tim bez da preispitujem previse. Kad ga je nestalo koristila sam mjesavinu zivotinjskog gnoja kojeg sam takodjer dobila od nekog growera. sad zelim gnoj za fazu cvjetanja i nemam pojma kako i sta. Zanima me Iguana Juice Bloom, kakva su iskustva, s cim jos da ga koristim, Ciljam jos na Big Bud. Ili mozda B52 s big budom? Da li je pametno sad s plantelle prelazit na an u fazi cvjetanja? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Advanced Nutrients đubriva i ishrana biljaka
Bottom