Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Advanced Nutrients đubriva i ishrana biljaka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 632083" data-attributes="member: 66419"><p>Fosfor+ od Hesia</p><p></p><p>Mineralna gnojiva možeš imat i preko godinu, dvije. Ja imam Owerdrive više od godine i u mraku na ispod 12° i sve ok! </p><p>Supervit mi se pokvario, jer je bio na svjetlu u prozirnoj boci. Bio je na hladnom, ali nesmiju na svijetlo. </p><p>A i velika razlika je od Hesi blooma(mineralono gnojivo) i Iguane blooma, koji je organski. On se vjerojatno prije pokvari, ali godinu dana, može stajat! </p><p>Evo, baš sam išao provjerit i Nirvana i Iguana su kao prvi dan. 3dl Iguane mi je ostalo, a Nirvane više od pola. Uglavnom, godinu dana mogu stajat 100%, ako su pravilno skladišteni. </p><p>Ja ih držim na hladnom podu u mraku. Frižider je dobar, ne zamrzivač. Owerdrive je najstariji, godinu i pol. Nekih 4 growa i ima ga skoro pola. Sve u redu i sa njime!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 632083, member: 66419"] Fosfor+ od Hesia Mineralna gnojiva možeš imat i preko godinu, dvije. Ja imam Owerdrive više od godine i u mraku na ispod 12° i sve ok! Supervit mi se pokvario, jer je bio na svjetlu u prozirnoj boci. Bio je na hladnom, ali nesmiju na svijetlo. A i velika razlika je od Hesi blooma(mineralono gnojivo) i Iguane blooma, koji je organski. On se vjerojatno prije pokvari, ali godinu dana, može stajat! Evo, baš sam išao provjerit i Nirvana i Iguana su kao prvi dan. 3dl Iguane mi je ostalo, a Nirvane više od pola. Uglavnom, godinu dana mogu stajat 100%, ako su pravilno skladišteni. Ja ih držim na hladnom podu u mraku. Frižider je dobar, ne zamrzivač. Owerdrive je najstariji, godinu i pol. Nekih 4 growa i ima ga skoro pola. Sve u redu i sa njime! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Advanced Nutrients đubriva i ishrana biljaka
Bottom