Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
6x White Widow (Dutch Passion) - 2 x Grow Northern HS1
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="anunnaki_" data-source="post: 561669" data-attributes="member: 37280"><p>Pozdrav drustvo, znam da me nije bilo, doslo je do nekih komplikacija, na kraju sam nekako uspeo da dovedem grow do kraja... Najveci problem bio je u tome sto su biljke bile 15-20 dana u pocetku cvetanja bez ikakvog nadzora i zalivanja... nekako su uspele da prezive, ali su se dosta izduzile i dale dosta manje nego sto je trebalo...</p><p></p><p>Sada sam krenuo novi grow... 3x RQS Northern Lights Auto i 1x RQS Royal Jack auto. Ako nekog zanima dnevnik moze pogledati : <a href="https://growdiaries.com/diaries/4954-aurora-borealis-1" target="_blank">https://growdiaries.com/diaries/4954-aurora-borealis-1</a></p><p></p><p>Odlucio sam da otvorim dnevnim na ovoj platformi jer je tu dosta prakticno voditi dnevnik. Verovatno cu od sada uvek koristiti ovu platformu za vodjenje dnevnika. </p><p></p><p>Samo sam jos jednom hteo da pitam iskusnije posto u pravilniku nisam nigde procitao da je zabranjeno kaciti linkove sa drugih platformi. Pa rekoh jos jednom da pitam da li je dozvoljeno da otvorim temu sa dnevnikom koji se nalazi na drugoj platformi?</p><p></p><p>Pozdrav,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anunnaki_, post: 561669, member: 37280"] Pozdrav drustvo, znam da me nije bilo, doslo je do nekih komplikacija, na kraju sam nekako uspeo da dovedem grow do kraja... Najveci problem bio je u tome sto su biljke bile 15-20 dana u pocetku cvetanja bez ikakvog nadzora i zalivanja... nekako su uspele da prezive, ali su se dosta izduzile i dale dosta manje nego sto je trebalo... Sada sam krenuo novi grow... 3x RQS Northern Lights Auto i 1x RQS Royal Jack auto. Ako nekog zanima dnevnik moze pogledati : [URL]https://growdiaries.com/diaries/4954-aurora-borealis-1[/URL] Odlucio sam da otvorim dnevnim na ovoj platformi jer je tu dosta prakticno voditi dnevnik. Verovatno cu od sada uvek koristiti ovu platformu za vodjenje dnevnika. Samo sam jos jednom hteo da pitam iskusnije posto u pravilniku nisam nigde procitao da je zabranjeno kaciti linkove sa drugih platformi. Pa rekoh jos jednom da pitam da li je dozvoljeno da otvorim temu sa dnevnikom koji se nalazi na drugoj platformi? Pozdrav, [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
6x White Widow (Dutch Passion) - 2 x Grow Northern HS1
Bottom