Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@1310 Vent u HS1 je SynJet, da radi u punoj snazi na 75W, taj spektar ima tokom celog growa. Diode su Philips Lumiled Luxeon, a driver je Philips Xitanium.
Hvala anunnaki, zaborave se detalji s vremenom, vidim u prvom postu jedna fotka na crveno vuce, ostale na plavo. Kako bilo grow dobro izgleda a potrosnja struje odusevljava. Sretno jos jednom.
[31.5.2017] Update:
- Dve su presadjene u airpotove od 10l, za ostale dve nisam imao air potove, a nisam ni kupio glinene kuglice za drenazu kod normalnih potova, to trebam da odradim ovih dana.
- Zalivene dve presadjene i dve u malim saksijama, ove sto su u velkim saksijama od pocetka sam preskocio sa zalivanjem.
- Upalio sam 2 modula na Apolu, tako da sada rade HS1 i 2 modula na drugom panelu.
- Topirane su sve u velikim saksijama.
[06.6.2017] Update:
- Sve biljke su presadjene u saksije od 10l.
- Zalivene su dve u velikim air potovima sa Green House Feeding kesicom. 5gr. na 5l.
- Topirane su sada sve.
doslo je do promene plana, Cidly Apollo ide na prodaju, ovih dana treba da mi stigne jos jedan HS1
Tako da molim moderatore da promene topic u 2x HS1
@hazeri za sada su ok napreduju dobro, nego nekako mi ove dve ispod apolla slabije napreduju od ovih 4. Nisam siguran da li je do panela ili do airpota, mada on jos uvek nisu dobile nikakvu hemiju za vege, samo bio rhyzotonic, a jos im je zamlja mokra od presadjivanja tako da ne mogu da ih nahranim...
@hazeri po meni ove dve u normalnim potovima su kao nedonoscici u odnosu ne ove koji su u airpotovima Sada ne mogu da pohvatam da li je to jer one nemaju auto potove ili jer nisu ispod hs1.
[31 dan.] Update:
- Stigao drugi HS1, pa rekoh da okacim par slika kako je legao...
- LST me je mrzelo da radim, tako da sam stavio mrezu pa ih guram samo ispod mreze, nazovimo to nekim lenjim scrog-om.
@hazeri U sustini samo mi je cimanje kada treba da zalijem dok ne padne loli... i to gledam kako da odradim da mi bude najbezbolnije, mozda je najbolje dok jos mogu da skidam mrzu i da ih zalivam van boksa...