Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
5 White Widow i teska indica , 600w --Abnormalan grow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ragnarok777" data-source="post: 726615" data-attributes="member: 76060"><p>ne,ne u svakom,, imam worm ,ali mrvica worma bas mrvica,ali bas mrvica na 15 litara je nekih maximalno 100 grama u vrh glave, i bat guana 5 grama, </p><p>ali u ovom od 5 litara je 99 posto worma tu ima samo sakica Bio biza perlit i vermiculit</p><p></p><p>Al vidi ovo [USER=27487]@beštija[/USER] , zadnja 3 grova isto tako sam radio i nie bilo problema ista zemlja isto sve,,,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ragnarok777, post: 726615, member: 76060"] ne,ne u svakom,, imam worm ,ali mrvica worma bas mrvica,ali bas mrvica na 15 litara je nekih maximalno 100 grama u vrh glave, i bat guana 5 grama, ali u ovom od 5 litara je 99 posto worma tu ima samo sakica Bio biza perlit i vermiculit Al vidi ovo [USER=27487]@beštija[/USER] , zadnja 3 grova isto tako sam radio i nie bilo problema ista zemlja isto sve,,, [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
5 White Widow i teska indica , 600w --Abnormalan grow
Bottom