Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
5 White Widow i teska indica , 600w --Abnormalan grow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ragnarok777" data-source="post: 726457" data-attributes="member: 76060"><p>Pozdrav ekipa,i mentore [USER=27487]@beštija[/USER] nisam bio jedno vrjeme na forumu, nevolje me neke zadesise, ALI sto je najgore S BILJKAMA IDALJE NEVOLJE,,</p><p>Biljke rastu ko LUDE doslovno, ali idalje vrhovi zuti, takorec isti problem ali one RASTU DIVLJACKI,, moro sam dva lolipopa moje vrste radit i skidat niske grane da bi sve stale u BOX,</p><p>ubise me ovi problemi ubise iznervirase,, one rastu ali nezdravo...vrhovi zuckasti</p><p></p><p>Svjetlo 400 wati HPS</p><p>Temparatura, 21, do 24 C</p><p>Vlaga oko 45%</p><p>Zaljevanje svaka 3-4 dana po 2 ,5 litara vode (ove u air potovima 4 komada</p><p>( ova jedna u obicnoj saksiji kad se isusi tad je zalijem sa neka 4 litra vode,</p><p>i ova mala testna koja je najludja u 5 litara castinga, kad se isusi sa po litar vode ona je ionako testna ali RASTEEE nemilice)</p><p></p><p>hranim sa cetvrtinom doze BioGrowa,svako drugo zaljevanje, znaci kolko je u onoj najnovijoj Tablici, za All Mix ,ja stavim cetvrtinu doze preporucene</p><p></p><p></p><p>Ph metar mi doso novi ,pokvaren ...</p><p>sad narucio opet Novi, doce brzo poslje vikenda,, pa cu pravit testove,, sa destiliranom vodom da vidim situaciju zemlje</p><p></p><p>Evo slika novih pa bacite pogled , opet mi ovaj losiji aparat al se moze vidit problemi,,</p><p></p><p>ovaj fan list sto je zut on je najdonji bio i skorz sklonjen od svjetla</p><p></p><p>ima par listova koi su poceli kafenit ovi koje pokazujem prstom na slici</p><p></p><p>Sinoc su zalivene pa su sad malo oklepljene, al inace sve 5 osim ovih zutih vrhova</p><p></p><p>svaki savjet dobro dosao,, i pomoc jel , za 7 -10 dana one idu na cvjetanje sta bude da bude ,, nesmjem ih drzat ovoliko dugo ubice me vrucine kasnje,,</p><p>Mentroe [USER=27487]@beštija[/USER] daj neku soluciju sta da radim ugazit cu u ljeto,tad ce bit tek problem</p><p></p><p>(iduci updajte ce bit s boljom kamerom))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ragnarok777, post: 726457, member: 76060"] Pozdrav ekipa,i mentore [USER=27487]@beštija[/USER] nisam bio jedno vrjeme na forumu, nevolje me neke zadesise, ALI sto je najgore S BILJKAMA IDALJE NEVOLJE,, Biljke rastu ko LUDE doslovno, ali idalje vrhovi zuti, takorec isti problem ali one RASTU DIVLJACKI,, moro sam dva lolipopa moje vrste radit i skidat niske grane da bi sve stale u BOX, ubise me ovi problemi ubise iznervirase,, one rastu ali nezdravo...vrhovi zuckasti Svjetlo 400 wati HPS Temparatura, 21, do 24 C Vlaga oko 45% Zaljevanje svaka 3-4 dana po 2 ,5 litara vode (ove u air potovima 4 komada ( ova jedna u obicnoj saksiji kad se isusi tad je zalijem sa neka 4 litra vode, i ova mala testna koja je najludja u 5 litara castinga, kad se isusi sa po litar vode ona je ionako testna ali RASTEEE nemilice) hranim sa cetvrtinom doze BioGrowa,svako drugo zaljevanje, znaci kolko je u onoj najnovijoj Tablici, za All Mix ,ja stavim cetvrtinu doze preporucene Ph metar mi doso novi ,pokvaren ... sad narucio opet Novi, doce brzo poslje vikenda,, pa cu pravit testove,, sa destiliranom vodom da vidim situaciju zemlje Evo slika novih pa bacite pogled , opet mi ovaj losiji aparat al se moze vidit problemi,, ovaj fan list sto je zut on je najdonji bio i skorz sklonjen od svjetla ima par listova koi su poceli kafenit ovi koje pokazujem prstom na slici Sinoc su zalivene pa su sad malo oklepljene, al inace sve 5 osim ovih zutih vrhova svaki savjet dobro dosao,, i pomoc jel , za 7 -10 dana one idu na cvjetanje sta bude da bude ,, nesmjem ih drzat ovoliko dugo ubice me vrucine kasnje,, Mentroe [USER=27487]@beštija[/USER] daj neku soluciju sta da radim ugazit cu u ljeto,tad ce bit tek problem (iduci updajte ce bit s boljom kamerom)) [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
5 White Widow i teska indica , 600w --Abnormalan grow
Bottom