Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
5 White Widow i teska indica , 600w --Abnormalan grow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="ragnarok777" data-source="post: 725354" data-attributes="member: 76060"><p><h4>[USER=55817]@FatOne[/USER] </h4><p>svaka ti na mjestu, <strong><em>peace & respect</em></strong>, proslo je vakih ko ja a i gorih mali milion ,kroz tvoje modovanje tako da kontam,,neam namjeru bit u budem procito pravila foruma,,</p><p></p><p>dalje , nehanim ih nicime (osim ove TESTNE u 5 litara zemlje sto je u worm castingu 70% ostalo perlit malo zemlje i guano) i nju hranim to jest stavljam Nitrozyme i super vit po fuul dozu,,a najmanje simptoma i najzdravije izgleda</p><p>ostale sam ih pred par dana prvi put nahranio ,cetvrtinom doze Growa,, i u pravu si izgledaju kao da ih ubiijam hranom, al nehranim ih zato od starta imam osjecaj da im je prejak Biio biiz u startu jel evo ona ogromna Indica ima najmanje simptome i zdravo izgleda ,</p><p></p><p></p><h4>[USER=48175]@truare[/USER]</h4><p>od strane tvaari sam dodao doslovno prstohvat guana i Wcastinga</p><p></p><p>instrumenti su stigli osim Ph metra,</p><p></p><p>temparatura je nekih 22c do 25c (kad ugasim ventove)</p><p></p><p>ali tek sad me panika uvatila jel cu izgleda morat cekat dobrano da se situacija popravi,, dolaze vrucine ko ce to ohladit ako ugazim u 6 mjesec,,imam i turbinu TT 100 za svaki slucaj,stoji godinam jedan grow odradila,, al sve je to nista bez KLIME</p><p></p><p>slike cim budem mogo</p><p></p><p>[USER=27487]@beštija[/USER] hvala i pozdrav ,,imas ti sta rec kad dodjes popodne ,dali da ih flushamo il jos pricekat koji dan,, ugazit cu u vrucine a to mi je katastrofa tada</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ragnarok777, post: 725354, member: 76060"] [HEADING=3][USER=55817]@FatOne[/USER] [/HEADING] svaka ti na mjestu, [B][I]peace & respect[/I][/B], proslo je vakih ko ja a i gorih mali milion ,kroz tvoje modovanje tako da kontam,,neam namjeru bit u budem procito pravila foruma,, dalje , nehanim ih nicime (osim ove TESTNE u 5 litara zemlje sto je u worm castingu 70% ostalo perlit malo zemlje i guano) i nju hranim to jest stavljam Nitrozyme i super vit po fuul dozu,,a najmanje simptoma i najzdravije izgleda ostale sam ih pred par dana prvi put nahranio ,cetvrtinom doze Growa,, i u pravu si izgledaju kao da ih ubiijam hranom, al nehranim ih zato od starta imam osjecaj da im je prejak Biio biiz u startu jel evo ona ogromna Indica ima najmanje simptome i zdravo izgleda , [HEADING=3][USER=48175]@truare[/USER][/HEADING] od strane tvaari sam dodao doslovno prstohvat guana i Wcastinga instrumenti su stigli osim Ph metra, temparatura je nekih 22c do 25c (kad ugasim ventove) ali tek sad me panika uvatila jel cu izgleda morat cekat dobrano da se situacija popravi,, dolaze vrucine ko ce to ohladit ako ugazim u 6 mjesec,,imam i turbinu TT 100 za svaki slucaj,stoji godinam jedan grow odradila,, al sve je to nista bez KLIME slike cim budem mogo [USER=27487]@beštija[/USER] hvala i pozdrav ,,imas ti sta rec kad dodjes popodne ,dali da ih flushamo il jos pricekat koji dan,, ugazit cu u vrucine a to mi je katastrofa tada [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
5 White Widow i teska indica , 600w --Abnormalan grow
Bottom