Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
4X Iced Widow from Female seeds @400w HPS
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="prco" data-source="post: 410384" data-attributes="member: 48482"><p>sve si tocno napisao,najgluplja greska ikad falilo malo zemlje i umjesto da dam jos 50kn za novo pakovanje ostavio sam manje tj nedopunjeno i sad se muci u posudi dok jos ne naraste.a i ovaj hidro termo metar cu odma sad naruciti neki novi jer me zivcira.samo mi smutnju radi.nisam stavio sliku od one trece biljke sto je imala od pocetka problem u razvoju,odlucio sam na svoju ruku sa skarama joj odsjeci te listove koji su bili nikakvi i sad je u 3 dana probujala i dosla do pola velicine ovih.jedino sto su joj svi listovi puno svjetlije zelene boje a od ove druge dvi su tamnije boje.Za koliko mogu ocekivati da ce doseci punu visinu ova biljka?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="prco, post: 410384, member: 48482"] sve si tocno napisao,najgluplja greska ikad falilo malo zemlje i umjesto da dam jos 50kn za novo pakovanje ostavio sam manje tj nedopunjeno i sad se muci u posudi dok jos ne naraste.a i ovaj hidro termo metar cu odma sad naruciti neki novi jer me zivcira.samo mi smutnju radi.nisam stavio sliku od one trece biljke sto je imala od pocetka problem u razvoju,odlucio sam na svoju ruku sa skarama joj odsjeci te listove koji su bili nikakvi i sad je u 3 dana probujala i dosla do pola velicine ovih.jedino sto su joj svi listovi puno svjetlije zelene boje a od ove druge dvi su tamnije boje.Za koliko mogu ocekivati da ce doseci punu visinu ova biljka? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
4X Iced Widow from Female seeds @400w HPS
Bottom